Ledecká sama na pokoji: Fyzioterapeut promluvil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ledecká sama na pokoji: Fyzioterapeut promluvil!

Ester Ledecká se zlatou medailí z paralelního obřího slalomu na olympiádě v Pekingu
Ester Ledecká se zlatou medailí z paralelního obřího slalomu na olympiádě v Pekingu (ČTK/Vondrouš Roman)

„Tak oni té mojí kočce vygumovali přípravu.“ Robin Staněk (27), tenisový miláček Ester Ledecké (26), trpí před zítřejším startem olympijského sjezdu se svojí láskou.

Předvoj proletářů celého světa se zhusta holedbá, jak poručí počasí, ale čínským soudruhům se to tentokrát hrubě nepovedlo. Mlhu a vánici v areálu Jen-čching neukecali. „Kvůli sněžení se jury společně s pořadateli rozhodli zrušit dnešní trénink,“ oznámila lyžařská federace FIS. K nelibosti Ester, která má zahálku až na posledním místě seznamu svých činností.

Janek Ledecký napsal dětské verše: Že by už chtěl být dědečkem?

Video se připravuje ...

„Nejradši jsem na kopci,“ říká o sobě Ledecká Slečna s ambicemi na další medaili (už má v Pekingu zlato ze snowboardu) nechtěně lelkuje na hotelu. Budíka má nařízeného na šestou hodinu ranní v čase Říše středu a jak už to bývá, všechno špatné je k něčemu dobré. „Je celý den na pokoji. Sama se sebou. Může dělat, co se jí zlíbí. Je to její čas, čistě odpočívá, nikdo z nás po ní nic nechce,“ pověděl fyzioterapeut Michal Lešák.

Ester Ledecká očima svého bratra Jonáše

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.