Trenér naprášil Ledeckou! To si užívá každý, přiznala Ester | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bank naprášil Ledeckou! To si užívá každý, přiznala Ester

Trenér Tomáš Bank promluvil o emocích Ester Ledecké.
Trenér Tomáš Bank promluvil o emocích Ester Ledecké. (Koláž iSport.cz)

Že nic nemůže překonat senzační olympijský triumf? Může! Sněhová obojživelnice Ester Ledecká (25) ovládla superobří slalom ve Světovém poháru, což je pro ni cennější úspěch.

Na Hrách v Pchjongčchangu předloni coby snowboardová hvězda šokovala lyžařský svět zlatem v superobřím slalomu, včera stejnou disciplínu vyhrála ve svěťáku ve Val d‘Isere. „Já vím, že to asi bude znít zvláštně, ale tohoto vítězství si vážím víc. Na olympiádu se nominují čtyři z každé země, zato tady byly úplně všechny holky. A mně se podařilo je předjet,“ juchala Ester. V lyžařském SP dosud triumfovala jen loni ve sjezdu v Lake Louise.

Pro holky těžký kopec, říká Bank ve Špindlu. Jak by si podle něj vedla Ledecká?

Video se připravuje ...

Ester potvrdila svoji výjimečnost, vždyť před osmi dny vyhrála paralelním obří slalom na snowboardu. Teď kralovala pro změnu na lyžích, přitom ranní rozjížďka jí nešla. „Dokonce byly i slzičky,“ prozradil trenér Bank. Coby průběžně vedoucí závodnice pak dřepěla v cíli na »vítězné« židličce a sledovala rivalky. „Vždycky je fajn tam sedět, to si užívá každý,“ smála se. Teď už hurá domů na Vánoce! „A doufám, že jsem v této divné době alespoň udělala fanouškům radost,“ těšilo českou hvězdu.

Výsledky: 1. LEDECKÁ 1:24,64, 2. C. Suterová (Švýc.) -0,03, 3. Brignoneová (It.) -0,35. Pořadí SP: 1. Vlhová 465, 2. Gisinová 327, 3. Bassinová 323, ...10. LEDECKÁ 187.

Bank o práci snů: Ester se koučuje lehce. Je fakt dobrá

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.