Ledecká piluje v karanténě hudbu: Tati, nauč mě konečně hrát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ledecká piluje v karanténě hudbu: Tati, nauč mě konečně hrát!

Janek Ledecký s dcerou Ester
Janek Ledecký s dcerou Ester (profimedia.cz)

Karanténa jako utrpení? Jak pro koho! Třeba zimní olympijská královna Ester Ledecká (25) ji zvládá v pohodě a má díky ní čas na pilování hudebních dovedností.

Co by taky během těch dlouhých dnů mohla dělat jiného, vždyť má doma muzikanty! Kromě Janka, zpěváka a hlavy rodiny Ledeckých, tíhne k tónům také o rok mladší brácha Jonáš. Ano, to je ten, co před lety strčil Ester do ruky baskytaru a vzal ji hrát na svůj koncert! Pravda, tehdy jí to moc nešlo. A sourozenci se nemůže rovnat ani dnes.

„Zkoušela jsem se naučit nějaké písničky na kytaru, ale zatím se to nesetkalo s úspěchem. Zjistila jsem, že hudební geny po tátovi se v celé kráse neprojevily, tak čekám, až se objeví,“ přiznala dvakrát zlatá z Her v Pchjongčchangu s tím, že s tatínkem často vyvádějí v karanténě psí kusy. „Janek mě učí chvíli hrát, pak cvičíme… Už jsme dělali i výzvu s oblékáním trička ve stojce, tak ho taky vyhecovala,“ culila se »sněhová obojživelnice«. A ponorka? Ta u nich nehrozí! „Zvládáme to, máme se docela rádi a nevadí nám trávit víc času spolu. Bojujeme asi jako ostatní rodiny, všichni se snažíme,“ dodala Ledecká. Tak ať vám to vydrží!

Na video s Ester Ledeckou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.