Lékař o Ledecké: MUSÍ SKONČIT! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Lékař o Ledecké: MUSÍ SKONČIT!

Ester a Janek Ledečtí.
Ester a Janek Ledečtí. (Foto Blesk.cz - Karel Kopáč, ČTK, M. Beránek (Sport))

Dvaadvacetiletá sportovkyně ohromila během víkendu sportovní svět. Při slalomu shrábla olympijské zlato, ač s tím nikdo u snowboardistky jako je ona, nepočítal ani v nejmenším. Věc je o to krásnější, že se sportováním přitom měla podle lékařů už dávno skončit!

„Měsícpo Soči jsme byli u fyzioterapeuta Pavla Koláře na takzvané dynamické magnetické rezonanci. Pavel mě potom pozval na večeři a tam mi na rovinu řekl, že je to konec. S tímhle nálezem jde o konec nejenom s vrcholovým sportem, ale se sportem vůbec," popsal děsivou diagnózu stanovenou před čtyřmi lety táta Ester Janek Ledecký (55) v deníku Sport.

Naštěstí ale Kolář přišel s poslední možností na záchranu v podobě vlastní rehabilitační sestavy. „Pořádně se do toho zakousla. Chodila na rehabilitaci pětkrát týdně na hodinu a půl. Každý den pak ještě tři hodiny cvičila doma," oceňuje železnou vůli zlaté Ester pyšný otec. 

9. den na ZOH: Ledecké slalom snů, nájezdový hrdina Francouz a medailový hattrick Kuzminové:

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lubomir.do...@...
20. 2. 2018 • 20:40

skratka borec jak ma bejt.žadnej podělanec jako bulvar..,

bernadette
19. 2. 2018 • 18:39

Do školy nemusí nikdo. I vy své děti můžete učit doma, pokud to zvládnete, jen děti musí na pravidelné přezkoušení. Můžete být na horách klidně celý rok. Jak tak ale koukám na váš písemný projev, asi by to u vás doma nedopadlo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.