Zdrcený klan Ledeckých: „Vůbec nechápu, jak se to může stát," pláče Ester | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zdrcený klan Ledeckých: „Vůbec nechápu, jak se to může stát," pláče Ester

Ester Ledecká
Ester Ledecká (Michal Beránek (Sport))

Zpráva o úmrtí Jeffa Shiffrina ve věku 65 let zasáhla celý sjezdařský svět, včetně Ester Ledecké (24). Dvojnásobná olympijská vítězka znala otce Mikaely Shiffrinové jen krátce, přesto na ni udělal velký dojem.

Česká snowboardistka a lyžařka se svěřila, že zpráva o jeho úmrtí nezasáhla pouze ji. "Vůbec nechápu, jak se to může stát. Nezasáhlo to jenom mě, ale celou mou rodinu. I moje mamka si pobrečela," řekla Ledecká dle ČTK v Garmisch-Partenkirchenu po tréninku sjezdu.

"Celý lyžařský svět mi teď přijde smutný. Všichni myslíme na Mikaelu a na celou její rodinu, protože to je něco, s čím se budou těžko vyrovnávat,“ dodala Ledecká.

Shiffrin v listopadu 2018 byl anesteziologem ve Vailu, kde Ledecká podstoupila operaci. Před sezonou si totiž zlomila ruku. "Hned po operaci se přišel zeptat, jestli je ruka lepší a jak se cítím po anestezii," vzpomínala showboardistka.

Nechyběl také u první výhry Ledecké ve sjezdu SP v kariéře. Češka si v Lake Louise na helmu nasadila klobouk a Shiffrin se k ní přitočil. "A říkal: Hele, takhle si ten klobouk naraž," řekla Ledecká. "Už jenom tyhle maličkosti mi napovídají, že to byl úžasný chlap a úžasný člověk. Bude to strašně těžké pro ně a pro nás, aby se s tím všichni vyrovnali. Já jsem se za nás snažila vyjádřit soustrast," řekla dle ČTK.

Na video s Ester Ledeckou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
josefvyskoc
11. 2. 2020 • 10:53

Kdyz gang Ledeckych place, to uz musi byt opravdu nejaky vazny duvod! Co se k certu stalo?

manunu
11. 2. 2020 • 09:48

Ester i její rodina jsou normální lidé. Nejsou zlí a bezcitní proto je smrt otce Mikaely Shiffrinové zasáhla. Normální člověk má soucit s někým komu odešel někdo blízký.

-bello-
10. 2. 2020 • 22:07

zwil
proč jen jí ? Poplakal si celý " klan " ( mamka, taťka a brácha).

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.