Ledecká si užila s idolem: Adams ji dostal do postele | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ledecká si užila s idolem: Adams ji dostal do postele

Ester Ledecká
Ester Ledecká (Iva Roháčková)

Umí se zabavit nejen na svazích! Ester Ledecká (24) si užila focení se svou platonickou láskou, zpěvákem Bryanem Adamsem (59). A nezadaná snowboarďačka a lyžařka už plánuje setkání s dalšími fešáky!  

Obdivuje ho – a teď ji sám Adams fotil! Nebyla zdaleka první, před sedmi lety kanadský rocker blýsknul lyžařku Šárku Strachovou, ještě předtím třeba britskou královnu Alžbětu II. „Ale bylo těžký se před Bryanem neculit,“ culí se Ledecká při vyprávění. „Bydlela jsem u něj doma, spala vlastně u něj v posteli,“ směje se.

A další program v době volna? Zítra bude mačkatpěsti českým hokejistům na MS v mači proti Rakousku. „Ve skyboxu si budou muset zvyknout na moje záchvaty při fandění,“ upozorňuje Ester, která si navlékne dres svého dědečka, bývalého hokejisty Jana Klapáče. A na přelomu května a června se vypraví na tenisový French Open. „Snad tam potkám Nadala,“ plánuje dvojnásobná olympijská vítězka. „A určitě tam bude Belmondo. S ním strávím dovolenou,“ vtipkuje při odpovědi na otázku, kam se vypraví s přítelem. Prý žádného nemá.

Zasadila strom

Stala 95. osobností, která v v pražské botanické zahradě zasadila svůj vlastní strom. „Super, jsem pětadevadesátý ročník,“ připomíná Ester, která v unikátním projektu doplnila Věru Čáslavkou, Emila a Danu Zátopkovi či Martina Doktora. Vysadila lípu velkolistou.

 Ledecká: Porovnávat různé sporty je nesmysl. Vyprávěla, jak jí naháněli italští pumpaři

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
18. 5. 2019 • 13:51

... to se ví že žádneho přítele nemá , je škaredá a hloupá !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.