Ledecká se odhalila! Učitelka, na kterou děti naflusaly žvýkačky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Ledecká se odhalila! Učitelka, na kterou děti naflusaly žvýkačky?

Ester Ledecká
Ester Ledecká (ČTK / Vlastimil Vacek/Sport Invest)

Příznivci skvělé lyžařky i snowboardistky měli jedinečnou možnost vidět olympioničku trochu jinak, než je tomu při jejích excelentních sportovních výkonech. Ester Ledecká (26) se totiž na Instagramu ukázala nezvykle odhalená. I když zároveň i podivně polepená.

Příprava na novou lyžařskou sezonu je podle webu iSport.cz v plném proudu a Ester se prý nových technologií nebojí. „Testování materiálu před sezonou,“ napsala dvojnásobná olympijská vítězka k fotografii, na níž má na sobě jen to nejnutnější sportovní oblečení. A spoustu přísavek se senzory monitorujícími její pohyb, ovšem nápadně připomínajícími žvýkačky.

Ledecká bude dál obojživelnicí! Chci další glóby a medaile, zasní se

Video se připravuje ...

Také z toho důvodu snímek jeden ze sledujících okomentoval v podobném duchu. „Vypadáš jako učitelka tělocviku, na kterou děti naflusaly žvýkačky.“ Ostatní reakce už ale byly naštěstí povzbuzující. A Ledecká se tak mohla dočíst třeba to, že je nejlepší českou lyžařkou či superženou!

Fenomén Ester Ledecká: naše “zlato”, i jeden z nej sportovců všech dob

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.