Ledecká v Číně poprvé trénovala na snowboardu: Našli naději! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ledecká v Číně poprvé trénovala na snowboardu: Našli naději!

Video se připravuje ...

Pro někoho, kdo má doma dvě zlaté k jedné olympiády, je prakticky nemožné ztratit se z očí veřejnosti. To by se ale ten někdo nesměl jmenovat Ester Ledecká (26), které se to na pár dnů povedlo dokonale!

Hvězdná Češka má před závody ráda svůj klid: jakmile se přiblíží vrchol sezony, Ledecká zmizí ze sociálních sítí, straní se svého okolí a soustředí se jen a jen na své výkony. Už samotný odlet do Pekingu proběhl v režimu inkognito: Ledecká na letiště Václava Havla dorazila dodávkou se začerněnými skly a do letadla to (i kvůli strachu z nákazy) vzala přes VIP vstup, daleko od běžných pasažérů.

Sport Magazín: Rozhovor s Ester Ledeckou před ZOH, příběh dlouhého návratu z Her v Melbourne

Video se připravuje ...

V Číně se podle plánu se svým týmem neubytovala v olympijské vesnici, ale v hotelu nedaleko sjezdovek. A na nich se ani ona už neschová: svah. „Ester má za sebou první olympijské tréninky a my byli u toho,“ pochlubil se na sociálních sítích Český olympijský výbor a rovnou přidal snímky, jak se Ledecká připravuje na obhajobu zlata z paralelního obřího slalomu na snowboardu (závod se jede v úterý). A pak? Hurá na lyže! „Snažím se startovat ve všech závodech, které stihnu. Jinou strategii ani taktiku nemám. Uvidíme, co stihnu v Číně, všechno se každým dnem mění,“ hlásila Ledecká před odletem.

Ledecká v olympijské zimě. Jak balancovat snowboard a lyže a co protektivní rodina?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.