Ester Ledecká překvapila: Nemá tátu, ale Janka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Ester Ledecká překvapila: Nemá tátu, ale Janka!

Snowboardistka Ester Ledecká prý poslouchá písničky svého otce hlavně před Vánoci
Snowboardistka Ester Ledecká prý poslouchá písničky svého otce hlavně před Vánoci (Michal Beránek (Sport), archiv Blesk)

Šestadvacetiletá sportovkyně slavného otce neoslovuje "Tati", nýbrž pouze jeho křestním jménem. Jak k tomu vůbec došlo? Naše Ester prý ani neví, ale nikomu to v rodině údajně nevadí!

„Říkám mu tak strašně let, ani nevím, jak to vzniklo. Asi, jak jsme byli s bráchou malí a vyrůstali jsme vlastně v divadle, tak ho tam Janku oslovoval každý. Nikdy si nestěžoval a tati mu skoro neříkám," vysvětluje Ester Ledecká na webu Super.cz.

Janek Ledecký: Ester chce ukázat, že lyže a snowboard jde dělat současně

Video se připravuje ...

„V rodině to máme tak, že se nijak neomezujeme. Naopak se podporujeme a máme se rádi. Jsem ráda, když táta přijde fandit a mamka se mnou všude cestuje. Pro mne je obrovská podpora, že mám rodinu u sebe. Mamka jezdí na všechny závody v Evropě a Janek podle toho, jak má čas, tak za námi dorazí," dodala  snowboardistka  ohledně "provozního řádu" rodiny.

 Ledecký o dceři: Složí pro Ester muzikál o jejích úspěších? Musíme ji brzdit

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.