ZVRAT U JANKA LEDECKÉHO: Teď prý děti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

ZVRAT U JANKA LEDECKÉHO: Teď prý děti

Janek Ledecký má novou vášeň
Janek Ledecký má novou vášeň (profimedia)

Není jen zpěvák, ale i básník a spisovatel!  Pro dětské fanoušky nyní napsal úžasnou veršovanou knížku. A co víc? Dokonce ji dětičkám i předčítá po celé republice!

Už nejezdí jen po turné, ale i po autorských čteních. Jeho kniha plná Veršů potrhlých slaví úspěchy! 

Janek Ledecký (59) napsal dětské verše: Že by už chtěl být dědečkem?

Video se připravuje ...

Jeho dílko ale nebaví jen malé. „Měl jsem děti ze základky i seniory. Takže rozpětí jsou »zatraceně široký hrábě«. Potěšilo mě, že se bavili všichni. Já jsem to tak i myslel – je to knížka pro děti v doprovodu rodičů a rodiče v doprovodu dětí,“ říká o svém díle Ledecký.

Čtení pohádek je mu navíc vlastní. Čítával totiž hodně a často dětem. „Když byli Jonáš s Ester malí a já jsem byl doma, nikdy jsem si nenechal ujít, abych jim před spaním četl. Ale vždycky jsem si vybíral knížky, který bavily i mě. Ať to bylo Fimfárum od Wericha, Trnkova Zahrada či první dva díly Harryho Pottera. Proto jsem se snažil napsat knížku, která bude bavit i rodiče,“ prozradil exkluzivně Aha!.

Prostor X: Rozhovor s Jankem Ledeckým

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
24. 10. 2021 • 22:33

Kristepane, to je vůůůl! Když nemohl koncertovat, tak začal objíždět školky , jako kdysi dávno Žilka se svými píšťalkami, kdy mu vstupné na školách často zůstávalo za nehty!
.Ledecký to vzal prakticky v době Covid oemezní , dle vládního nařízení skupina do 30 s antigenními testy ?
Senioři v svých klubech seniorů sedí a poslouchají Ledeckého?
Měla jsem za to, že tam mají jazykové kurzy a PC atd. ale že by i Ledeckého ?To se fakt už musí hodně nudit.Hnala bych svinským krokem ty radnice, které Ledeckého pro chudáky nesenilní důchodce pro jejich kluby nasmlouvávají.
Nesnáším ho!
Vím, že Ester má koupený titul a její vzdělání je nic moc.Prostě na to nemá.Holka je hyperaktivní. Ale! Velmi mě překvapila u Krause.Je to , myslím, fajn holka. Zato táta je blb a jeho politické žvásty jsou úděsné, jakoby ustrnul v době normalizace

mbmb
24. 10. 2021 • 16:07

Ester je uzasnaaaa

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.