Ledecká zuří? Známá Slovenka jí krade chlapa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ledecká zuří? Známá Slovenka jí krade chlapa!

Ester Ledecká
Ester Ledecká (Foto ara)

Tohle je kudla do zad! Nejlepší lyžařka uplynulé sezony, Slovenka Petra Vlhová (25), krade české kolegyni Ester Ledecké (26) chlapa. Chce jí totiž přetáhnout servismana Miloše Machytku!

Lyžařská superstar, nebo prachobyčejná zlodějka? S pověstí Vlhové to jde s kopce. Nejprve se předlouho řešilo, jak její tým tajně špicluje tréninky největší rivalky, Američanky Shiffrinové, teď má pro změnu zálusk na klíčového pomocníka česká sněhové královny Ledecké. „Pro Vlhovou by to bylo logické rozhodnutí. Při výběru lyží rozhodují detaily a pro Petru je lepší o nich komunikovat v jazyce, který je jí bližší,“ komentoval informace slovenský deník Sme, zatímco lyžařčin otec Igor mlžil:

Ledecká bude dál obojživelnicí! Chci další glóby a medaile, zasní se

Video se připravuje ...

„Chceme to dotáhnout co nejdříve, můžu jen říct, že by měli do týmu přijít dva noví lidé.“ Bude mezi nimi i Machytka? Pokud ano, vztahy mezi oběma hvězdami budou stejně mrazivé jako sníh v Alpách, což by ale zase tak velká změna nebyla. „Já Vlhovou ani moc neznám, blíž mám rozhodně k Shiffrinové,“ přiznala nedávno Ester. Snad jí proradná Slovenka nečmajzne i lyže se snowboardem.

Olympijské obojživelnice: Neumannová na lyžích i na kole, Sáblíková i fenomén Ledecká

Video se připravuje ...



Přečtěte si
annulienka
21. 4. 2021 • 20:54

Hlupy clanok!!!!

defakto
21. 4. 2021 • 12:28

... dejte se vycpat aj s tou škaredkou Ledeckou !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.