Ledeckého opletačky s policií: Nelegální činnost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ledeckého opletačky s policií: Nelegální činnost!

Janek Ledecký přišel kvůli covidu o miliony.
Janek Ledecký přišel kvůli covidu o miliony. (Blesk.cz - Alexander Malachovský)

Janek Ledecký má vládní opatření takzvaně na háku. To se potvrdilo poté, co zpěvák podle tn.cz uspořádal nelegální koncert.

Janek Ledecký sice podle informací nejdříve tvrdil, že nešlo o koncert ale o natáčení videoklipu, do hledáčku policie se i tak dostal. Ledecký podle policistů porušil protikoronavirová opatření a maléru se nevyhne. „Poprvé jsem hrál ilegální koncert. Dostali jsme avizo, že v Chotěboři budou rozsvěcet vánoční stromek a že o tom místní vědí. Od svých spolužáků z právnické jsem zjistil, co se má udělat, aby nás rovnou neodvedli v klepetech,“ pověděl podle tn.cz Reflexu otec slavné sportovkyně Ester Ledecké.

„Protiprávní jednání ze strany té osoby jsme zadokumentovali. Půjde zřejmě o porušení vyhlášených mimořádných opatření, protože veřejná produkce ani natáčení čehokoliv jiného ta opatření neumožňovala… Protiprávní jednání oznámíme k projednání obci s rozšířenou působností, stejně jako v jiných obdobných případech,“ řekla TN.cz policejní mluvčí Dana Čírtková.

Janek Ledecký o dceři: Složí pro Ester muzikál o jejích úspěších? Musíme ji brzdit!

Video se připravuje ...

„My jsme to tam natočili a visí to na facebooku… Nikdy to nevzdám. Vy to taky nevzdávejte. V Chotěboři sněžilo a byla zima, že mi málem harmonika k hubě přimrzla. Ale bylo senzační si zase po půl roce zahrát, i když to bylo jenom natáčení,“ dodal Janek. Zvláštní...

Prostor X: Rozhovor s Jankem Ledeckým

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kinki
4. 12. 2020 • 19:15

socialistický pravnik

manunu
4. 12. 2020 • 06:54

Ewwa: Nikdo se na klip nebude dívat? Podle čeho tak soudíte? Mrkněte na You Tube a uvidíte , že písně J. Ledeckého mají statisícová zhlédnutí. Vždy pobavíte, když o vašich neoblíbencích píšete svoje hlouposti.

manunu
3. 12. 2020 • 12:50

J. Ledecký je právník, tak jistě ví, co si může dovolit.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.