Ledecká terčem psychopatů a intrik: Je to ještě horší, zuří táta Janek | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ledecká terčem psychopatů a intrik: Je to ještě horší, zuří táta Janek

Otec Ester Ledecké dokonce vyhrožuje, že odejdou z Česka!
Otec Ester Ledecké dokonce vyhrožuje, že odejdou z Česka! (Foto ara)

O nástrahách kolem milované dcery promluvil její táta bez servítků. Jaké konkrétní ohrožení má známý muzikant na mysli?

„Zákulisní boj nesoudných rodičů, trenérů a sportovních činovníků, to je něco nepředstavitelného. Naivně jsem si myslel, že když vyhrála opakovaně mistrovství světa, mnohokrát světový pohár i olympiádu, že se to zlepší a že si budou bafuňáři vážit toho, jak reprezentuje Českou republiku," láteří kvůli dceři Ester Janek Ledecký v magazínu Téma.

„Že už ji nechají žít a přestanou ji házet klacky pod nohy. Ale je to ještě horší. Trochu vím, jak to funguje i v jiných sportovních svazech třeba ve Francii, v Rakousku, a není v tom zas  takový rozdíl. Vrcholový sport prostě určité typy psychopatů přitahuje," děsí populární zpěvák. 

 

 



Přečtěte si
mikima2
27. 4. 2020 • 23:10

Co tím článkem chtěl básník říci???

defakto
27. 4. 2020 • 22:25

... nic konkrétního starý Ledecký neuvedl , o jaké intriky a psychopaty se jedná ?

lekno
27. 4. 2020 • 16:00

Všade je niečo, s tým nič Ester nenarobí. Je to v ľuďoch. Ich pôsobenie prináša svoje ovocie. A veru vždy sladké nie je. Ale nakoniec - "Všechno bude fajn." - spieval jej tatko. A preto treba veriť, že bude.. Môže byť rada, že ho má. Nie každý otec disponuje takou nadštardantnou starostlivosťou o svoje deti..

megera
27. 4. 2020 • 14:36

Ester všichni milujeme, je úžasná, přinesla nám hodně radosti a věřím, že ještě přinese. Psychopati byli, jsou a budou. Samozřejmě se lepí na ty úspěšné, ale s tím se musí počítat. Jsem přesvědčena, že zrovna Ester si s nimi umí poradit a nenechá se rozhodit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.