Nečekané přiznání Jágra děsí: Skutečně tohle myslí vážně? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nečekané přiznání Jágra děsí: Skutečně tohle myslí vážně?

Jaromír Jágr
Jaromír Jágr (Marek Pátek)

Z náruče do náruče možná Jaromír Jágr (47) putuje. Ze vztahu do vztahu ale rozhodně ne. Jak se svěřil pro magazín Top Star, je v tomto ohledu v zásadě zdrženlivý. A zuřivě hledat novou lásku po rozchodu s Veronikou Kopřivovou (28) údajně dle svých slov vážně nepotřebuje.

„Spousta lidí nedokáže být sama se sebou, takže jdou ze vztahu do vztahu.  Já jsem toto nikdy v sobě neměl,“ řekl pro uvedený pořad televize Prima.  „Myslím si, že je naopak někdy dobré být sám a uvědomit si své priority. A to nejen ve vztazích, ale celkově v životě.  Ujasnit si, co je pro vás samotného opravdu důležité a co naopak není, a posunout se díky tomu dál,“ vysvětlil hokejista, proč zachovává klid a nevadí mu být chvíli sám. Jestli přijde nová osudová žena, s kterou případně bude moci založit rodinu, nechává ta Jágr prozatím náhodě.

Jaromír Jágr promluvil upřímně o rozchodu s Veronikou. Na rozhovor se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
21. 11. 2019 • 15:49

Desivé bude pre teba - gurke, keď raz skončí čas krákorania a nebudeš už mocť špiniť na nete osobu, ktorá ti nič zlé neurobila. Vtedy sklapne zobák a užiješ si svoju "odmenu".

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.