Jágr už na Kopřivovou nemyslí: Kdo je ta sexy černovláska? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Jágr už na Kopřivovou nemyslí: Kdo je ta sexy černovláska?

Jaromír Jágr si v Litvínově poklábosil s  půvabnou tmavovláskou Renátou
Jaromír Jágr si v Litvínově poklábosil s půvabnou tmavovláskou Renátou (Repro Youtube/rytirikladno)

Vypadá to, že Jaromír Jágr (47) nijak zvlášť po rozchodu s Veronikou Kopřivovou (28) nestrádá. Naopak. Nedávno se nechal unést půvaby pohledné tmavovlásky. Dokonce i na sociální síti přiznal, že měl velký problém odtrhnout se od ní.

Přispěchala za ním během přípravného utkání na trestnou lavici v Litvínově. A on se jen rozplýval. Evidentně se v přítomnosti asistentky litvínovského managementu Renáty cítil více než příjemně. Úsměv prý střídal úsměv a ani mu nevadilo, že jeho spoluhráči se zuby nehty brání v oslabení.

„No tak proto jsem se nechal vyloučit. Abych uspokojil i diváky na trestné lavici,“ smál se Jaromír po po duelu, v němž vstřelil gól a jednou nahrával.

Okatá tmavovláska mu totálně učarovala. Také ona byla ale z Jágra absolutně rozzářená. „Je to pro mě životní zážitek. Řekl mi, že jsem moc hezká na to, že fandím Litvínovu,“ řekla pro iDnes Renáta, jak uvádí isport.blesk.cz.

Také Jarda měl půvabné ženy plnou hlavu ještě hodně dlouho. Až po půlnoci to fanouškům přiznal na instagramu. „Kdybych věděl, že to bude tak příjemné povídání, tak bych se nechal vyloučit na deset minut,“ napsal. „Už se nemůžu dočkat dalšího zápasu v Litvínově,“ dodal. Rodí se tu snad nová láska?

Jágr se při narozeninách Karla Gotta svěřil, proč mu to nevyšlo s bývalou láskou Lucií Borhyovou: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.