Hvězdný Jágr: Řádil jako za mlada | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hvězdný Jágr: Řádil jako za mlada

Jágr bral vtípky od synovce s úsměvem a nenechal se jimi nijak rozhodit.
Jágr bral vtípky od synovce s úsměvem a nenechal se jimi nijak rozhodit. (Foto Instagram)

Svůj první nájezd v NHL proměnil v roce 1992. Ani po 27 letech však nestárnoucí Jaromír Jágr (47) neztratil nic ze svého hokejového umění.

Kdo si myslel, že je »Džegr« za zenitem, tomu legendární útočník jasně ukázal, že do starého železa rozhodně nepatří. Když totiž točil reklamu na kladenském zimáku, ukázal, že má stále stejně šikovné ruce a skvělý přehled jako když mu bylo dvacet. Tedy v době, kdy z něj měli vítr všichni obránci a především gólmani v zámoří.

Ač se při nacvičování nájezdů netěšil dvakrát velké důvěře, povedenou kličkou udělal z gólmana pouhý kužel. „Je 27 let poté a ti brankáři mi na to pořád skáčou,“ pochvaloval si. Zavřel tak pusy posměváčkům na střídačce, mezi nimiž byl i jeho synovec Jiří Kalla (26), jenž vše vysílal živě na Instagramu.

„Říkal jsem si, že tady budeme ještě dlouho, ale těžce jsi nás překvapil,“ rýpnul si do strýčka Jaromíra. Ten se ale rozhodně nenechal rozhodit a jako vždy našel trefnou odpověď. „Nepodceňujte mě borci. Já svůj první nájezd dal, když jste ještě nebyli na světě,“ opáčil s humorem sobě vlastním.

 Jaromír Jágr: Upřímně promluvil o rozchodu s Veronikou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.