Kopřivová šťastná jako blecha: Jágr udělal něco, na co dlouho čekala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kopřivová šťastná jako blecha: Jágr udělal něco, na co dlouho čekala

Jaromír Jágr něžně hladil Veroniku Kopřivovou a nemohl z ní spustit oči.
Jaromír Jágr něžně hladil Veroniku Kopřivovou a nemohl z ní spustit oči. (profimedia.cz)

Fenomenální hokejista to dokázal! Jaromír Jágr (47) dostal znovu Kladno do extraligy. A pozitivní dopad má výhra nakonec i na jeho vztah s Veronikou Kopřivovou (27). Pro ni si nachystal super překvapení.

Minulý pátek vystřelil Jágr podle webu sport.tn.nova.cz Kladnu čtyřmi góly do sítě Českých Budějovic postup mezi elitu. Tím se s pomocí Plekance i dalších hráčů Kladno vyhouplo do extraligy.

Po skvělém vítězství pak poslala legendární „osmašedesátka“ svým fanouškům na Instagramu jasný vzkaz! „Je dobojováno. KLADNO = Extraliga , děkujeme všem za podporu během baráže - a hlavně, konec sezóny, oholit a ostříhat,“ napsal Jágr na sociální síť a svůj post doplnil aktuálním snímkem oholené tváře. Tím nejspíš potěšil svoji lásku Veroniku, která se na oslavy vrátila až z daleké Floridy, kde se bavila a relaxovala.

 



Přečtěte si
mandy
25. 4. 2019 • 20:45

Proč by si jí bral? Skoro dvacetiletý věkový rozdíl nemůže dělat dobrotu. Už teď se nedá říct že by to mezi nimi dobře klapalo. Byl by hloupej.

tesarl
25. 4. 2019 • 17:22

Oholil, ostříhal a šupajda do chomoutu, nevím Jardo na co čekáš. Už dědkovatíš a ani Veronika nebude čekat věčně. Koukej si ji vzít, je to holka jako lusk. Lepší už nedostaneš.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.