Krachnul Jágrův vztah po návratu do Česka? Ztratili čas na lásku... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Krachnul Jágrův vztah po návratu do Česka? Ztratili čas na lásku...

Veronika Kopřivová si Jaromíra Jágra hýčkala tři a půl roku. Nakonec se jejich cesty rozešly.
Veronika Kopřivová si Jaromíra Jágra hýčkala tři a půl roku. Nakonec se jejich cesty rozešly.  (Foto Aha_ - Marta Rušínová, Martin Sekanina, Instagram)

Je to bez diskuzí rozchod roku! Hokejový bůh Jaromír Jágr (47) už nerandí s kráskou Veronikou Kopřivovou (28). Po necelých čtyřech letech jejich láska vyprchala. Ale proč vlastně?!

Oba taktně mlčí, jen si vyjadřují podporu, úctu a přátelství až za hrob. O to větší spekulace tak bují mezi miliony Jardových fanoušků a hrstkou zákaznic Verčina e-shopu: „Už nechtěl tu svoji nádheru živit," mají jasno první. „Nedokázala se s ním dál nudit," tvrdí ty druhé. Kde leží pravda? Deník Aha! nabízí tři hlavní důvody, které dost možná stojí za rozchodem ostře sledovaného páru. 

Kladno není Florida
Poznali se na prosluněné Floridě, kde Jarda válel za místní Pantery a Verča byla na návštěvě u kámošky. „Florida nám dala jeden druhého. Za ty dva roky jsem si tam zvykla, byl to můj domov,“ smutnila, když mířili do promrzlého Calgary. Po dalším půlroce už měli domov v šedivém Kladně, a to byl pořádný sešup!

Hokej není vše
Jágr měl v Česku mnohem méně času než v NHL – tvrdnul na zimáku, trénoval, naplno se věnoval řízení klubu. Kopřivová, akční holka, která vedle topless tanečnice vystřídala dalších čtrnáct povolání, se tak zcela upnula k internetovému obchodování s hadříky a nekonečnému cestování. Čas na lásku nezbýval...

Věkový rozdíl
Vždy si pochvalovala, že má po boku životem protřelého chlapa a ne nějaké trdlo. Jenže okruh jejich známých se lišil, což se naplno projevilo po návratu domů. Jeho to táhlo k byznysu, dokonce až do blízkosti Hradu, ona chtěla řádit s vrstevníky ze světa módy. Spekuluje se, že si právě v této komunitě našla nového partnera.



Přečtěte si
malavelka
18. 6. 2019 • 09:43

Ale jak z toho ven? Tak jeli naoko myslím více než rok.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.