Kopřivová kápla božskou: Pravda o krizi s Jágrem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kopřivová kápla božskou: Pravda o krizi s Jágrem

Jaromír Jágr s Veronikou Kopřivovou: Jak to teď spolu mají?
Jaromír Jágr s Veronikou Kopřivovou: Jak to teď spolu mají? (Profimedia)

I když se po období jejich vleklé krize zdálo, že se vztah hokejové legendy Jaromíra Jágra (47) a podnikatelky Veroniky Kopřivové (28) malinko posouvá k lepšímu, momentálně to opět vypadá, že se ti dva téměř nestýkají. Jak to mezi nimi tedy je?

Veronika Kopřivová neustále na svém Instagramu zveřejňuje zprávy a fotografie z cest, kterých se ale Jarda vůbec neúčastní. Zatímco Veronika byla nedávno na Floridě, Jágr nedlouho na to odcestoval podle webu extra.cz do Číny s prezidentem Zemanem.

Momentálně jsou oba v Česku, ale přesto se veřejně nikde neukazují. Není tedy divu, že je slovo krize v jejich případě skloňované znovu ve všech pádech. Jenže Veronika teď opět všechny spekulace vyvrátila romantickým gestem. Na Instagramu totiž zveřejnila fotku dárku, který své lásce přivezla. Jde o perníkové srdíčko s nápisem „šikulkovi“. Což pravděpodobně dokazuje, že Jarda a Verča stále tvoří pár!

Takhle si Veronika Kopřivová užívala s kamarádkami v Los Angeles:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.