Jaromír Jágr: Velká změna po rozchodu s Veronikou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jaromír Jágr: Velká změna po rozchodu s Veronikou!

Jaromír Jágr
Jaromír Jágr (Martin Sekanina)

To ses nám pěkně spravil, Jaroušku! Babičky aby měly z rozchodu Jaromíra Jágra (47) s Veronikou Kopřivovou (28) radost, vždyť nabral šest kilo do krásy!

Přesně před rokem se zděsil, když zjistil, že váží 115 kilo. „Jsem nějakej tlustej, to není možný! Snad to co nejdřív shodím, s tím se nedá hrát,“ říkal Jágr na videu a mnul si u toho druhou bradu.

To se mu ještě o dietu starala Verča, která sice Jardovi pekla sladkosti, ovšem bezlepkové. „Jsou výborné! Cítím se po nich lehký,“ oblizoval se »Džegr«. Jenže od rozchodu už takovou kuchařku nemá. A na jeho těle se to projevuje!

Včera přidal na Instagram video, jak si pochutnává na špagetách a pak se šel zvážit. A takový šok ještě nezažil – ručička ukázala 121 kilogramů! „Cože?! Hezký... A extraliga začíná za dva měsíce,“ kroutil hlavou kladenský útočník, jenž nikdy víc v životě nevážil! „To už není sranda. To bude boj!“ povzdechl si před vidinou dřiny na ledě a v posilovně...

Jarda se zapálil

Začátek nové sezony je ještě daleko. A tak se Jaromír Jágr zapálil do umění!

V Praze navštívil akci, na níž dělala jeho neteř Pavlína diskžokejku. Nejvíc ho ale zaujaly malby známého výtvarníka Maxima Havlíčka. „Řekni mi, co tady na tom vidíš. Protože já vidím akorát nějaké vlnky nebo nějaký starý rozmazaný dopis...“ usmíval se Jarda při pohledu na plátno.

 Jaromír Jágr: Upřímně promluvil o rozchodu s Veronikou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mandy
18. 7. 2019 • 15:30

Proboha, které hovado tuhle splácaninu vyplodilo?

.tg.bb
18. 7. 2019 • 08:58

Jo jo, Jarda je takovej náš mecenáš umění, taková Meda s hokejkou.

malavelka
17. 7. 2019 • 17:19

Jsou i kvalitnějšíí ženy a dívky, ale ty se nevtírají do šaten nenadbíhají, neintrkují, jsou spíše introverti...... Musí se určitě dost složitě vyhledávat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.