Karma je zdarma: Jágr podváděl kvůli Kubelkové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Karma je zdarma: Jágr podváděl kvůli Kubelkové!

Jágr si užíval s Kubelkovou.
Jágr si užíval s Kubelkovou. (Foto ara)

Kvůli lásce obelhal celou NHL! Jaromír Jágr v mládí randil s vicemiss z roku 1996 Ivou Kubelkovou, která všechny ohromila svými bujnými vnady a štíhlou postavou. Hlavu mu zamotala natolik, že i slušňák Jágr zdivočel.

Převzal druhé stání vyznamenání a přiznal to, že ne vždy byl za vzor a dříče. Když totiž Jaromír Jágr chodil s Ivou Kubelkovou, ušil mega podvod na NHL a krutě se mu to nevyplatilo! „Byl jsem nominovanej, ale nechtělo se mi tam. Chodil jsem s Ivou Kubelkovou a rozhodli jsme se, že pojedeme na Bahamy na dovolenou… Nemohl jsem se z toho omluvit, takže jsem v posledních minutách zápasu řekl, že jsem si natáhl tříslo. Schválně jsem upadl, oni mě odnesli do kabiny. Pak jsem odjel na dovolenou…

První zápas, co jsme hráli po návratu z tý dovolený, jsem upadl v první třetině na kolena, rozjela se mi noha a utrhnul jsem si tříslo. Byl jsem mimo dvacet zápasů. Tomu se říká karma!“ prozradil dle Blesku legendární hokejista, který v pondělí dostal od prezidenta republiky Miloše Zemana medaili Za zásluhy prvního stupně.

SE SIMONOU: Nejvíc fanynek má Pecháček, Jágr je starej, hlásí Duda. A s kým by jel na dovolenou?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.