Kopřivová o rozchodu s Jágrem: Nečekané přiznání, jak to celé bylo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kopřivová o rozchodu s Jágrem: Nečekané přiznání, jak to celé bylo!

Kopřivová promluvila o rozchodu s Jágrem.
Kopřivová promluvila o rozchodu s Jágrem. (Foto ara)

Přiznání Jaromíra Jágra (47), že s Veronikou Kopřivovou (28) už nějaký čas nejsou, strhlo velkou vlnu otázek. Mnozí si mysleli, že hokejista dostal kopačky kvůli Miroslavu Dubovickému (28). Modelka nyní konečně promluvila, jak to doopravdy bylo.

Oznámení o rozchodu ostře sledovaného páru přišlo poté, co se Kopřivová začala objevovat ve společnosti Dubovického. Mnozí ji osočovali z toho, že vyměnila starší model za mladší. „Nemyslím si, že je dobré chodit ze vztahu do vztahu. Udělala jsem to v životě jen jednou a už bych to neopakovala. S Jaromírem jsme spolu už nějakou dobu nebyli. Rozchod neprobíhá ze dne na den, ale je to většinou proces, který trvá. Tím pádem jsem měla dost prostoru na to, abych se rozmyslela, co chci a co ne,” uvedla dle webu Super.cz Kopřivová.

Modelka prozradila, že se současným partnerem to nebyla láska na první pohled. Dvojice si k sobě našla cestu postupně. „Vybrala jsem si tři modely a moje fotografka rozhodovala o tom, kdo tu práci bude nakonec dělat. Postupně jsme si k sobě našli cestu a vznikl z toho krásný vztah,” svěřila se Kopřivová.

Kopřivová s Dubovickým randí již nějaký ten pátek, dvojice ale v ničem nespěchá a bydlí stále odděleně. „Ale začínáme to řešit. Jsme spolu prakticky denně, ale zatím spolu nebydlíme a každý máme to svoje doma,” dodala modelka dle webu Super.cz.

Na video s Veronikou Kopřivovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
josie7
14. 10. 2019 • 07:30

Modelka? Kdeze! My prece vime jak se zivila. Jako modelka urcite ne.

mord
13. 10. 2019 • 21:10

Proboha vždyť je to úplně jedno. Ta paní je nezajímavá.

hejhej
13. 10. 2019 • 14:06

Kopřivová je naprostá nula, která se zviditelnila díky Jagrovi. Nyní neustále slintá do medii svoje bláboly.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.