Jágrův konec? Návrat K HAZARDU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jágrův konec? Návrat K HAZARDU!

Jaromír Jágr
Jaromír Jágr (Blesk:foto CNC: Marek Patek)

S hazardem dlouho bojoval. A když se Jaromír Jágr (47) »vyléčil«, rozhodl se ho podporovat! V Las Vegas odhalili výherní automat na motivy hokejového boha!

Vítězný zvuk blikajícího stroje a následné cinkání mincí – tahle návyková kombinace zničila už nejednu rodinu... Před lety to na vlastní kůži poznal i »Džegr«, který podlehl kouzlu amerických kasin. „S hazardem nemám problém,“ hlásil sice tehdy Jágr, jenže pak se ukázalo, že na sázkách dluží přes 11 milionů korun. A později se sám přiznal k dalším dvaceti. Peníze mu mizely především v Atlantic City, kde měl vyhrazený soukromý stůl na karetní hru baccarat, v Las Vegas zase často navštěvoval vyhlášené kasino v hotelu MGM Grand.


Na stejném místě teď ovšem představil nový »forbes«, kterému propůjčil svou vizáž! „Už mám i svůj automat!“ culil se Jarda, který podepsal spolupráci s firmou Inspired. Ta hernám dodává loterijní terminály a ráda spolupracuje s legendárními sportovci. Tvář jí propůjčili třeba boxer Mike Tyson (53) či basketbalista Shaq O’Neil (47), tentokrát přišel na řadu Jágr.
Na válcích se tak místo třešniček, melounů a ananasů objevují brusle, hokejky nebo helmy! A jako bonus na vás čas od času vyskočí vlasatý plejer s šedesát osmičkou na zádech!

„Lidé mají automaty rádi a já jsem na tom stejně. A i tohle je důkaz, že hokej je v Americe čím dál tím populárnější!“ mne si Jaromír ruce. Aby ne, vždyť podle spekulací zámořského tisku za tuhle spolupráci shrábli Tyson s O’Nealem okolo 10 milionů kaček. A Jágr by na tom měl být úplně stejně!

Jaromír Jágr: Upřímně promluvil o rozchodu s Veronikou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.