Jágrova pařba ve Vegas! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jágrova pařba ve Vegas!

Mistr tága, koulí a zeleného plátna v Americe.
Mistr tága, koulí a zeleného plátna v Americe. (Foto Instagram)

Čím vyplnit osmidenní pauzu mezi zápasy Kladna? U Jaromíra Jágra (47) to byl snad vždy trénink. Jenže tentokrát si sbalil kufry a vyrazil do Las Vegas!

V hokejové extralize má volno, které si zrovna nepřál. „Přijde mi blbost, že nehrajeme častěji. Hokejista vždycky radši hraje zápasy, než trénuje. Máme moc přestávek!“ kritizoval ve Sportu Jágr časté přerušování rozběhnuté soutěže. A proto »na protest« odjel z republiky přes oceán do Ameriky! „Jedu tam kvůli zelené kartě. Prostě tam musím,“ vysvětloval po posledním mači proti Plzni (7:5), kterou pomohl porazit dalším gólem a asistencí.

Neříkal však tak úplně pravdu. S Jardou totiž do města hříchu zamířil i synovec Jiří Kalla s promotérem Petrem Větrovským. A podle informací Aha! tam chystají představit nový byznysový projekt! Všichni se ubytovali v luxusním MGM Grand, což je třetí největší hotel na světě, kde noc v nejlevnějším pokoji stojí takřka 3000 korun. A protože další utkání čeká Jágrovo »Kladýnko « až v neděli s Mladou Boleslaví, může si Jaromír do té doby užívat pařbu ve Vegas! Jako hráč kulečníku a nevídaně i coby klavírista. Prstoklad má jako Fryderyk Chopin…

 Jaromír Jágr otevřeně promluvil o rozchodu s Veronikou Kopřivovou: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.