Lenertová o Jágrovi: Jaký je hokejový bůh v posteli? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lenertová o Jágrovi: Jaký je hokejový bůh v posteli?

Kdysi tvořili i oni dva milenecký pár.
Kdysi tvořili i oni dva milenecký pár. (Foto Aha! - Barbora Reichová; Daniel Černovský)

Exmoderátorka Nicol Lenertová (44) patřila k největším hvězdám televize Nova. Podobně jako Lucie Borhyhová (41) pak měla i štěstí, že si ji za „vyvolenou na dobu určitou“ vybral i hokejový bůh Jaromír Jágr (47). O jejich vztahu teď promluvila pro expres.cz.

Na Nově obsadila nejžádanější místo. Přesto se rozhodla z výsluní stáhnout do ustraní a na čas zmizela Česka. Ještě před tím se ale v 90. letech stala jednou z milenek slavné osmašedesátky. „Měla jsem za sebou rozchod a přišlo tohle setkání. Říkala jsem si, že to asi tak mělo být, že jsem dostala v době krize takovou odměnu,“ přiznala v rozhovoru pro Expres.cz, jak mezi nimi přeskočila osudová jiskra.

Nicol tak prý pochopila, že život nekončí  jedním milostným nezdarem.  A že příležitosti mohou být nakonec ještě lákavější. Pro oba to bylo tenkrát ideální načasování, protože i Jarda měl za sebou rozchod. Kdo ale byl hlavním iniciátorem pro jejich sblížení, už dnes bývalá moderátorka neví. „Ono to tak vyplynulo samo. Potkali jsme se na jedné akci, pak po pár měsících či týdnech se mi ozval. Setkali jsme se spolu, šli jsme do divadla, takže to bylo takové příjemné,“ zavzpomínala.

Ani ona ale nehodlá prozradit, jaký je hokejový bůh v posteli. „Jsou věci, o kterých se nahlas nemluví,“ zkonstatovala jen. K délce jejich randění pak ještě dodala: „Potkali jsme se na určitou dobu. Oba jsme vnitřně vytušili, že je konec, když jsme oba zjistili, že každý chceme jít jinou cestou, a proto to i skončilo,“ uzavřela vzpomínky na Jágra Lenertová pro uvedený web.

 



Přečtěte si
bestteckaie
3. 10. 2019 • 23:13

Uz nekolik kratkych znamosti. Copak nam tam nehraje?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.