Borec Jágr (47): Šokoval fanoušky svým vzhledem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Borec Jágr (47): Šokoval fanoušky svým vzhledem!

Jaromír Jágr během exkluzivního focení pro Sport Magazín.
Jaromír Jágr během exkluzivního focení pro Sport Magazín. (Barbora Reichová (Sport))

V jednom kuse o sobě vytrubuje, jak má dvacet kilo nadváhu a pak ukáže tohle... Jaromír Jágr (47) šokoval fandy parádní postavou. Žádný oplácaný tlusťoch, ale nadupaný svalouš!

Že dokáže hokejový bůh své fanoušky uhranout jen svými kousky na ledě? Vůbec ne. Když dal na Instagram fotku z Las Vegas od bazénu, na níž je svlečený do půl těla, jeho obdivovatelé zalapali po dechu. Bestie! Rambo! Tank! Podobnými přirovnávání se to jen hemžilo. „Pořád docela zabiják,“ přidal jeden z jeho věrných. Houfně reagovali i fanoušci z Ruska a v azbuce ho prosili k okamžitému návratu do Omsku. A vzdychající fanynky připojovaly srdíčka a vzkazy typu: „Hm, hezké.“


Aby ne! Ruce jako lopaty, obří ramena, dechberoucí bicepsy. Snad jen v břišních partiích by se dala najít lehká nedokonalost, ale Jarda se přece v sezoně teprve rozjíždí a faldíky půjdou dolů. A co na to Jágr? „Já nejsem žádný milovník, já jsem válečník! Bojovník!“ Nezbývá než souhlasit a aplaudovat.

Jágr: Gól? Pár jich přidám, nebojte! Zlobil se za chyby a prozradil, jak je to se Salákem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
17. 10. 2019 • 21:42

Proč hledáš tu - gurke ? Myslíš, že si na správnom mieste ? Svoj dopyt si namaľuj na transparent a vytas sa s ním aj v príslušnom "dúhovom" outfite napr. na takom pride-pochode. Určite sa o teba postarajú, niečo sa už o teba obtrie.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.