Neústupný Jágr: Spory s neteří dohazovačkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Neústupný Jágr: Spory s neteří dohazovačkou!

Pavlína se slavným strejdou
Pavlína se slavným strejdou (archiv Blesk, instagram.cz)

S neteří Pavlínou Jágrovou má hokejista Jaromír Jágr (47) blízký vztah a povídají si spolu jako přátelé. Dokonce spolu řeší vztahy a také například sociální sítě, kterým Pavlína rozumí.

Na Instagramu ji sleduje přes 23 tisíc fanoušků, a to není málo! Je to díky tomu, že má hezkou tvář i postavu, ale sociálním sítím také rozumí, takže ví, jaký obsah sledující zajímá. Své znalosti by chtěla předat i slavnému strejdovi, prý to s ním však není lehké.

„Jsou tam trošku spory, mám na to jiný názor než on. Spíš mu s tím teď trošku pomáhá můj bratr, ale dohodli jsme se, že bychom spolu se strejdou mohli udělat nějaký livestream. Myslím, že by to mohlo být zajímavé, protože spolu máme blízký vztah. Máme hodně témat, o kterých mluvíme, tak by se to lidem možná mohlo líbit,“ pověděla podle super.cz Jágrova neteř Pavlína.

Jágrová se prý snažila i hokejistovi dohodit své kamarádky. Bohužel neuspěla a Jágr je ještě sám. „Ukazovala jsem mu pár kamarádek, ale je to na něm. Na rande s nimi nešel, byla to spíš legrace," dodala. 

 Velká radost v rodině Jardy Jágra! Už je to devět měsíců...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.