Studená sprcha pro Jágra: Slova Kopřivové bodají jako nůž! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Studená sprcha pro Jágra: Slova Kopřivové bodají jako nůž!

Kopřivová promluvila o svém expartnerovi Jágrovi.
Kopřivová promluvila o svém expartnerovi Jágrovi. (Foto: Michal Beránek / Sport, Profimedia.cz)

Zatímco Veronika Kopřivová (28) září štěštím po boku nového partnera Miroslava Dubovického (28), Járomír Jágr (47) je stále sám.  Modelka poslala svému expartnerovi veřejný vzkaz o tom, proč zatím nenašel tu pravou.

Kopřivová se poprvé ukázala na finále soutěže krasy po boku nového přítele. Model nahradil hokejistu, s nímž modelka chodila necelé čtyři roky. Přestože nerada vztahy srovnává, promluvila o tom, jaké je to nejprve chodit se starším mužem a poté s mladším. „Dneska je jedno, jestli tomu klukovi je 25, 35, 40 nebo 50. Vše záleží na výchově, zkušenostech a energii, kterou ten člověk má,“ přiznala dle Blesku pro primácký TopStar Kopřivová.

 

„Kolikrát jsou pětadvacetiletí kluci dál než čtyřicetiletí chlapi, ale není to tak samozřejmě vždycky. Já jsem spokojená, s tím, co teďka mám,“ svěřila se Kopřivová, která po boku Dubvického vypadá opravdu šťastně. A zatímco láska mezi Kopřivovou a Dubovickým jen kvete, Jágr zatím nenašel tu pravou. „Jaromír si musí asi udělat pořádek ve svém životě,“ řekla poměrně ostře.

 

„Přece jenom jeho hlavní náplní je velká láska k hokeji, takže až asi bude prostor v jeho životě pro další ženu a bude na to připravenej, tak doufám, že potká nějakou, která to s ním bude myslet dobře, bude ho opečovávat a s kterou bude opravdu šťastnej,“ řekla Kopřivová, která tak zřejmě narážela na fakt, že když byla s Jágrem, často kvůli hokeji trávili čas odděleně.

Na video s Veronikou Kopřivovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
13. 10. 2019 • 20:08

Trocha som žartovala, netreba ma brať doslovne. Veronika nie je Jiřinka z českej komédie, existuje predsa nejaký ten rozdiel medzi prácou tanečnice a prácou prostitútky. A Jaromír tiež nie je "milionář blbej". Omlúvam sa, ak som sa niekoho dotkla. Boli krásny párik a želám im obom všetko dobré do budúcna ..

lekno
10. 10. 2019 • 16:22

Jak jinak, jenom Verunka ví.. /podľa tohto "diskrétneho" článku/ PROČ zatím nenašel ? Ona bude asi tiež nejaká jasnovidka okrem modelky, sa mi zdá.. Možno jej aj chýbal k melodramatickému ukončeniu vzťahu príslušný záver ako z komédie Dědictví, kde Bohumil zoufale volá : "Proč ? Jiřinko, já se ptám - proč ? ..

megera
9. 10. 2019 • 14:28

Z jejích slov mrazí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.