Pomsta za novou lásku? Jágr jako loutka Kopřivové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pomsta za novou lásku? Jágr jako loutka Kopřivové

Veronika je pro některé terčem kritiky.
Veronika je pro některé terčem kritiky. (Foto: Michal Beránek / Sport, Profimedia.cz)

I když spolu už hokejový bůh a blond podnikatelka Veronika Kopřivová (28) několik měsíců pár netvoří, přesto prý nehrála s Jardou Jágrem (47) bývalá striptérka vždycky fair play. Proč?

Jak zmiňuje web Šíp.cz dlouhou dobu, kdy už bylo více méně jasné, že láska mezi ní a hokejistou skončila, Veronika pořád tvrdila, že spolu jsou. A kdyby se nepropálilo, že vzala na dovolenou novou lásku – modela Mirka Dubovického, tvrdila by to možná až doteď. Proč ale to divadlo?

Mnozí se dle verze tohoto webu na Veroniku zlobí, že chtěla jen těžit se slavného jména. A že se jí coby partnerce hokejové legendy lépe budovala a propagovala vlastní značka. Protože kdo by věděl, že je nějaká Veronika, kdyby nebylo Jaromíra Jágra, že…

S novou partnerkou slavné osmašedesátky, kterou má být Daniela Hantuchová, by ale ale dle jednoho ze starších vyjádření problém mít neměla, jak píše web stars24.cz. Před časem totiž řekla: „Doufám, že potká nějakou, která to s ním bude myslet dobře, bude ho opečovávat a s kterou bude opravdu šťastnej.“ Možná ještě netušila, že ta chvíle nastane poměrně záhy.

Jaromír Jágr otevřeně promluvil o rozchodu s Veronikou: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
12. 12. 2019 • 10:31

Zase už máš upíři stará šmudlo bellmeku. Nestarej se o ty na které nedohlédne s. Starej se o svůj ubohý život

-bello-
11. 12. 2019 • 23:38

Aby to bylo spravedlivé, tak kde by byla křivonohá Kubelková , maškara Verešová a světská Borhyová nebýt Jágra. Veronika už ho vyfasovala jako starého pána, co buď spí nebo hraje.Nic víc..Tak kterou by asi tak bavil.Navíc když tam šéfuje matka a pravoslavý bůh, pak .... .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.