Nečekané choutky Jaromíra Jágra: Má snad zálusk na tuhle sexy kočku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nečekané choutky Jaromíra Jágra: Má snad zálusk na tuhle sexy kočku?

Jaromír Jágr
Jaromír Jágr (reprofoto Marek Ztracený/ Tak se nezlob )

S přechodem oblíbené stanice pod logo CNN Prima News skončil i společenský magazín TopStar, který nahradil nový pořad ShowTime s bývalou moderátorkou hlavních zpráv Evou Perkausovou (26). Exkluzivním hostem nového formátu se stal i ikonický Jaromír Jágr (48). Ten ovšem měl dvě „neprůstřelné“ podmínky.

Jeho požadavky byly podle Blesku následující: „1. Interview udělá @evaperkausova, 2. Eva pro mě sama upeče bábovku... podmínky pro rozhovor CNN Prima byly splněny,“ svěřil se Jágr se svými podmínkami na sociální síti, z nichž bylo evidentní, že pohledné blondýnky jsou u něj momentálně v kurzu.

A sexy Perkausová mu přání opravdu splnila, což ho zpětně zaskočilo. „Popravdě jsem s tím nepočítal. A bábovka se jí fakt povedla. Skoro jako od mámy nebo @verunkakoprivova. Klobouk dolů,“ složil kladenský hokejista Evě nečekanou poklonu. A zároveň tak zalichotil i své bývalé lásce. Na závěr ještě zavtipkoval: „PS: Evy přítel se má na co těšit, celou jsem ji nesnědl – myslím bábovku,“ dodal s nadsázkou.

Ze zákulisí startu ShowTime na CNN Prima News: Něrgešová chce dělat "ameriku":

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.