Jardo, tohle si věděl? Pikantní minulost krásné Dominiky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Jardo, tohle si věděl? Pikantní minulost krásné Dominiky!

Jaromír Jágr
Jaromír Jágr (Michal Beránek / Sport)

Poté, co byla Dominika B. (26) spatřena po boku Jaromíra Jágra (48) ve Špindlerově Mlýně, smazala své účty na sociálních sítích, a to včetně toho profesního. Její rozhodnutí však vzbudilo vlnu pochybností o její milosti. Ovšem zcela vše vymazat z historie nedokáže.

Jágr se s pohlednou brunetkou seznámil v pražském klubu, kde je Dominika zaměstnaná jako manažerka VIP sektrou. Ačkoliv novou známost hokejisty všichni chválí, nikdo se nechce pouštět do větších detailů.   

„Dominika je u nás v agentuře od roku 2011, za tu době docela dost cestovala. Byla mimo jiné v Pekingu, Šanghaji, Soulu, Tchaj-peji, Istanbulu nebo v Los Angeles. Poslední tři roky (2017–2019) pracovala hlavně v Miláně,“ řekla Expresu například ředitelka agentury Eskimo-Bohemia Management Soňa Hiszem s tím, že o nabídky a kontrakty neměla nouzi, protože se k práci uměla postavit čelem.

Více o ní prozradil muž, který se s Dominkou seznámil před osmi lety v Šanghaji , kam údajně odletěla kvůli práci modelky,  živit se ale měla zcela jinak. „Dominika se vždycky ráda bavila a málokdy odcházela domů před zavíračkou. Ráda si užívala, na čemž pro holku v jejím věku není nic špatného, ale bylo to její velké minus. Byla na můj vkus až příliš moc koketní, což jí nezvedalo společenské renomé, spíše naopak,“ popisuje Expresu tajný zdroj.

Jaromír Jágr: Nechci dělat věci, na které nemám

Video se připravuje ...

Ačkoliv si v zahraničí měla vydělávat modelingem, její hlavní náplň práce byla úplně jiná. „V modelingu se jí tam příliš nedařilo, tak si to vynahrazovala právě na těch večírcích, na kterých modelkám z Evropy platili za to, aby tam zůstaly do ranních hodin a pily s místními. Staraly se o zábavu a dostaly za to zaplaceno. Je to hodná holka, která si vždy šla za tím, co chtěla. Mnohdy musela morálka stranou,““ vysvětluje zdroj webu Expres, který na Branišovou vzpomíná jako na velmi cílevědomou dívku.

Jágr po sestupu Kladna: Nevím, jestli najdu smysl pokračovat v české lize.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.