Troufalé plány Jágrovy Dominiky: K tomu chce Jardu dotlačit? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Troufalé plány Jágrovy Dominiky: K tomu chce Jardu dotlačit?

Bude Dominika B. konečně tou ženou, co dá Jágrovi vytouženou rodinu?
Bude Dominika B. konečně tou ženou, co dá Jágrovi vytouženou rodinu? (archiv)

Neznámá kráska o víkendu pořádně zahýbala Českem. To proto, že se objevila ve společnosti hokejové jedničky Jaromíra Jágra (48), na něhož mají políčeno tisíce fanynek. Teď navíc podle webu Blesk.cz měla prohlásit, že by se v relativně krátké době chtěla od modelingu přesunout spíše k dětským plenkám.

Pár žen se od rozchodu s Veronikou Kopřivovou (28) po Jágrově boku mihlo, ale až teď se zdá, že by to mohlo být o něco vážnější. Hokejista měl totiž Dominiku po luxusním pobytu ve Špindlu vzít i domů – k rodině.

I když si Dominika poté, co je paparazzi načapali při odchodu z hotelu, smazala své profily na sociálních sítích, některé její publikované plány v útrobách internetu přece jen zůstaly dostupné. „Za 10 let bych už nejspíš ráda plánovala rodinu a někde se usadila,“ nechala se slyšet před sedmi lety mladá žena. „Modeling rozhodně není to, na co bych do budoucna spoléhala. Mám své plány, které si ale zatím nechávám pro sebe…“ naznačila tenkrát dle Blesku.cz. Že by už tenkrát mířila tak vysoko?

Zda tato slova platí i v současnosti, je ve hvězdách. I to, zda bude Dominika konečně tou pravou, která porodí Jágrovi vysněného potomka. Je totiž pravdou, že Jágr sám často hovořil o skutečnosti, že mu rodina velice chybí, zároveň však jedním dechem dodával, že z pevných závazků – sňatků – má velké obavy.

Proč Jágrova kráska maže stopy o své minulosti? A finalista Superstar skončil ve vazbě

Video se připravuje ...

„Z mého pohledu jsou nejhorší rozvody. Když máš malé dítě, neodnesou to jen ti dva, kteří se rozcházejí, ale i to dítě. A z toho já mám strach. Mám blok, že bych mohl někomu negativně ovlivnit život, protože z největší lásky vzniká největší nenávist!“ rozepsal se na sociálních sítích. Je však pevně přesvědčen, že všechny jeho bývalé partnerky byly podle jeho slov »perfektní«. A a že jich bylo požehnaně: patřily mezi ně například modelka Iva Kubelková (43), Inna Puhajková (34), Andrea Verešová (39) či Lucie Borhyová (42).  „Problém byl ve mně. Jsem prostě případ pro doktora Plzáka...,“ zhodnotil se kriticky.

Jágr a jeho víkend ve Špindlu. Kdo je kráska po boku a jak si užívali? A Vondráčková pálí mosty

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.