Takhle musí nová kočka na Jágra! Inna vyzradila, co má rád v posteli?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Takhle musí nová kočka na Jágra! Inna vyzradila, co má rád v posteli?!

Prozradila Inna něco zajímavého?
Prozradila Inna něco zajímavého? (Foto: D. Kundrát, M. Hykl, Martin Hykl)

Jaromír Jágr byl s  Innou Puhajkovou (34) spoustu let a většina jejich vztahu byla idylická. Krásná moderátorka rozhodně patřila mezi jeho nejlepší úlovky a dlouhou dobu si hokejistu držela. Co poradila jeho nové lásce?

Vzhledem k tomu, že byla s Jaromírem Jágrem (48) mnoho let a zůstali přáteli i po rozchodu, napadlo redakci expres.cz milou moderátorku vyzpovídat a postrčit ji k tomu, aby dala nějaké rady nové partnerce slavného hokejisty. Místo toho, aby například dávala pikantní rady do postele, rozhodla se Inna přiznat jenom to, co měl Jágr rád k jídlu. „Kdybych měla dávat rady, jak si ho udržet, byli bychom třeba ještě spolu. Nepřísluší mi, abych dávala rady. Ty vztahy jsou jiné. Není to přes kopírák. Záleží na tom, jak se k sobě partneři chovají. Hlavní je, aby si rozuměli. Když je tam úcta a respekt, jde to samo…

Inna Puhajková na Plese jak Brno: Měla jsem smolný den! Co se dělo?

Video se připravuje ...

Byla jsem žena v domácnosti. Vařila jsem kuře na paprice, rajskou. Trošku těžší jídla, což by profesionální sportovci neměli, ale tenkrát to měl rád. S věkem se mu ten jídelníček asi změnil… Měl ale vždy rád hodně sladké… Myslím, že mu to přejeme všichni, aby se usadil. Já zatím rodinu nemám, tak nemůžu říct věci, které říkají lidé, kterým se narodí děti, že teď začal smysl života. Myslím si, že mu to obrátí život naruby. Kdyby přišel potomek, nahradilo by to hokej,“ pověděla podle již zmíněné redakce Puhajková. Modelka Dominika Branišová (26), se kterou Jágr nyní randí, si tak může vzít k srdci to, že by měla pořádně vyvářet a být vzornou hospodyňkou, které o sebe dbá, jako kdysi právě Inna.

Jágr o svojí budoucnosti: Umí si představit sám sebe ve Spartě?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.