Kopřivová o novém vztahu Jágra: Člověk to musí ignorovat... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kopřivová o novém vztahu Jágra: Člověk to musí ignorovat...

Kopřivová promluvila o údajné známosti expartnera Jágra.
Kopřivová promluvila o údajné známosti expartnera Jágra. (Foto: Michal Beránek / Sport, Profimedia.cz)

Jaromír Jágr (48) byl po rozchodu s Veronikou Kopřivovou (29) dlouho sám. Zatímco modelka našla štěstí po boku Miroslava Dubovického (28), hokejista s novou láskou otálel. Nyní to však vypadá, že má »Džegr« nový objev, modelku Dominku B. (26). Co  na údajně novou známost říká jeho ex?

Hokejista si již v minulosti postěžoval, že je spojován s každou ženou, se kterou se objeví ve společnosti. Nyní to však vypadá, že má skutečně nový objev. Jakmile byl Jágr spatřen s půvabnou brunetkou, spustili vlnu spekulací, jak to spolu mají.

Mediální humbuk zažila i Jágrova zatím poslední oficiální partnerka Kopřivová. "Nevím ani, zda je to pravda, nebo jen spekulace založená na povyražení. Člověk to musí ignorovat, mít silnou osobnost a vedle sebe partnera, který je oporou," řekla Super.cz Kopřivová.

Jágr byl skrblík? Veronika Kopřivová tvrdí: Drahé hodinky i šperky mám za své!

Video se připravuje ...

Poté, co byl Jágr spatřen s Dominkou, rozhodla se modelka smazat účty na sociální síti. Jágr jako mediálně známá osobnost vzbuje pochopitelně rozruch , zejména pokud se objeví po boku nové ženy. Mediální pozornost byla těžká v minulosti i pro Kopřivovou. "Určitě jsem byla smutná, ale časem to fakt člověk začne ignorovat. Já to tak alespoň měla," dodala Kopřivová.

 

Chyceno v síti - Veronika Kopřivová: Nabídky k sexu na Instagramu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
28. 6. 2020 • 01:49

Nezmalovaná a na inteligentku si nehrající Kopřivová se mi líbila ze všech nejvíc.
Oproti maškaře Verešové, od ucha k uchu samostředné Borhyové , anebo blbky Kubelkové, nebo Puhajkové je ta Veronika svá.Nový objev Jágra je holka špulinda.Pusu strká do objektivu, jak Agáta Prachařová a vzhled má upravený, takže žádná originalita, jen fádní podle šablony vizáž .

lekno
27. 6. 2020 • 13:12

Dievča má pravdu - pre kľud tela a mysle je najlepšie ignorovať nepríjemné príspevky od fanúšikov a hovieť si vo svojom blahu. Ale načo ich potom čítajú ? Treba si uvedomiť, že diskutúci nie sú povinní všetci vnímať napr. novú známosť hokejistu - pozitívne. Mne napr. pripadá, že napriek všetkým problémom táto Veronika sa k nemu hodila vždy lepšie než terajšia Domina. A myslím, že raz na to príde aj "neomylný" Džegr ..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.