Mezinárodní skandál! Měl by se raději kousnout do jazyka, vrčí na Jágra | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Mezinárodní skandál! Měl by se raději kousnout do jazyka, vrčí na Jágra

Takto se Jaromír Jágr nechal zvěčnit u bazénu v Las Vegas.
Takto se Jaromír Jágr nechal zvěčnit u bazénu v Las Vegas. (Foto Instagram)

To si takhle jednou sedne legendární hokejista k počítači a je z toho hned mezistátní průšvih jako hrom! 

„Dnes bychom za normálních okolností hráli na MS se Slováky a určitě bychom jim to nandali, ale asi by to bylo těsný, není mi 20," napsal Jaromír Jágr na sociálních sítích. Tímhle statusem ovšem pořádně namíchnul někdější hvězdu slovenského hokeje Jozefa Golonku (82).

„Jágr byl pan hokejista, ale toto by si neměl dovolit. Historie pozná víc velkých hráčů, ale nezažil jsem, aby se v takovém duchu někdy vyjádřili Beckenbauer, Jordan nebo Messi. Když nemá respekt vůči jakémukoliv soupeři, měl by se raději kousnout do jazyka," naštvaně doporučuje kladenskému hokejistovi Golonka podle Deníku cz



Přečtěte si
konvalinka34
22. 5. 2020 • 17:20

Zrovna Golonka někoho kritizuje. On, který leze na všechny plesy, večirky, party, všemu rozumí, od módy po zpěv a on chce mluvit o Jágrovi? Pokud se na to tak cítil, tak proč neříci.

st.rec
22. 5. 2020 • 13:01

Jožo Golonka si snad pamatuje jak nároďák v šatnách štengroval a proto nechápu tohle vyčítání,kdyby uměl odpovědět se stejnou nadsázkou,tak dobrý.Ale takhle je lepší mlčet.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.