Bohdalová pod palbou kritiky: Taková křivda se neodpouští! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bohdalová pod palbou kritiky: Taková křivda se neodpouští!

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (Foto Profimedia.cz)

Jiřina Bohdalová (88) se stala terčem kritiky slovenského herce a komika Jaroslava Ďuríčka (85). Ten si pustil pusu na špacír a rozhodně svou dlouholetou bývalou kolegyni z  pořadu Vtipnější vyhrává, nešetřil. 

Ďuříček se s Bohdalovou seznámil před lety díky pořadu Vtipnější vyhrává, kde oba účinkovali. Podle něj byla tehdy dle webu sip.denik.cz ještě herečka normální.

„Když se Jiřina stala populární, začalo ji to všechno otravovat a vyhýbala se lidem. Potom se zase vrátila a vnucovala se všem lidem. Každý herec, který je dennodenně v televizi, je nezajímavý. Divák se ho přežere. I herci, kteří dnes hrají ty odvary v televizi, jsou nešťastníci,“ řekl bez servítek Ďuríček.

Zda se o vyjádření Ďuríčka herečka dozvěděla, není jisté. Bohdalová ve svém věku stále pracuje a sklízí úspěch. Společně s Milanem Kňažkem hraje ve hře Gin Game v pražském Divadle Na Jezerce a také přijala nabídku účinkovat v zábavné show Zlatá maska.

Na video s Jiřinou Bohdalovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.