Velká bolest Bohdalové: Tohle už nešlo vydržet... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Velká bolest Bohdalové: Tohle už nešlo vydržet...

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (Foto Profimedia.cz)

Úmrtí blízkých osob a pobyt v nemocnici vše změnilo. Místo toho, aby Jiřina Bohdalová (88) začala zkoušet Gin Game v Divadle Na Jezerce, truchlila. Slzy a žal jsou dnes ale už naštěstí minulostí!

Měla zkoušet na představení s Milanem Kňažkem (74), ale bohužel musela vydýchávat smrt přátel a sama bojovala s nepříznivým zdravotním stavem. „Děly se všechny ty smutné věci jako úmrtí Gotta a Chramostové,“ okomentoval odložené zkoušky pro Blesk Kňažko.

Pro Jiřinu Bohdalovou byl skon Karla Gotta (†80) a Vlasty Chramostové (†92) velmi bolestivý, a tak není divu, že legendární herečka potřebovala trochu času na zotavení. „V takových chvílích se prostě zkoušet nedá. Jiřinka musela premiéru odložit, to přece každý pochopí,“ řekl Aha! režisér Zdeněk Zelenka (65), se kterým Bohdalová natočila několik nezapomenutelných filmů. Vše se ale nakonec dobré obrátilo, divadelní kus se odehrál a herečka sklidila potlesk ve stoje!

„GIN GAME! Dnes dopoledne jsem byl v Divadle Na Jezerce na veřejné generálce hry amerického dramatika D.L.Coburna (nositele Pulitzerovy ceny) a s radostí konstatuji, že zázraky se dějí! Hra o dvou lidech a vyprodané hlediště se 2 hodiny směje, dojímá, s úžasem sleduje vývoj vztahu dvou zcela odlišných postav. Smích i slzy, jaká to vzácnost! Ale hlavně, přátelé - dva bardi na scéně! JIŘINA BOHDALOVÁ a MILAN KŇAŽKO! Uvědomuje si vůbec někdo, že paní Jiřině bude příští rok 90," následně pochválil kamarádku Zelenka na sociální síti. 

Jiřina Bohdalová prozradila své tajné přání v soutěži Máme rádi Česko

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.