Strach o Jiřinu Bohdalovou: Důvod, proč skončila v nemocnici | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Strach o Jiřinu Bohdalovou: Důvod, proč skončila v nemocnici

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (profimedia.cz, archiv)

Když herečka skončila na konci listopadu na nemocničním lůžku, ve všech byla tak trochu malá dušička. Jiřina Bohdalová (88) totiž tento rok přišla o dlouhou řadu letitých přátel, vše pak „okorunoval“ odchod Karla Gotta (†80). Psychická ztráta v hereččině životě je tak nesporná. Do toho jí ještě začalo haprovat zdraví.

Z jakého důvodu musela být hospitalizovaná, prozradila webu Expres.cz. „Měla jsem, stejně jako každý normální člověk, střevní potíže. Už je mi ale dobře. Pracuju na nové hře, sedím nad textem a tříbím mozek,“ řekla pro uvedený web herečka. Ta prý rozhodně nehodlá ve svém tempu ubrat.

Právě kvůli velkému množství pracovních aktivit zatím ještě příliš neřešila nadcházející svátky. „Teď to prostě nestíhám, což je pochopitelné, protože od deseti do dvou zkouším novou hru, pak mám další povinnosti. Já ale Vánoce neošidím. Když jde o nákupy, jsem rychlá,“ zůstává v klidu Bohdalová.

Velmi dojemnou řeč Jiřiny Bohdalové ze zádušní mše za Karla Gotta si můžete připomenout zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.