A je to venku! Na Bohdalovou prasklo, že… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

A je to venku! Na Bohdalovou prasklo, že…

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (Zbyněk Pecák)

Herečka, která patří k živoucím klenotům českého stříbrného plátna a televizní obrazovky, je i dva roky před devadesátkou v neuvěřitelné kondici a pracovně jde z role do role. Ani o několik generací mladší kolegyně nejspíš nestíhají to, co Jiřina Bohdalová. Ta si ovšem umí v některých záležitostech spojených s propagací rafinovaně »ulevit«.

Pokud jde totiž o psané rozhovory, pak je prý dost pravděpodobné, že za nimi nestojí ona sama. Herečce totiž interview píše letitá kamarádka, spisovatelka Slávka Kopecká (74), jak uvádí časopis SEDMIČKA. Právě ona uvedenému magazínu prozradila, že si Jiřina Bohdalová nechává od novinářů posílat otázky do mailové schránky, odpovědi ale pak sepíše za ni sama. Kopecká totiž Bohdalovou dlouhé roky zná a hlavně tím prý své přítelkyni výrazně ulehčuje život.

„Ono se tomu říká alter ego, to mám já s ní. Já vím, co chce, co řekne, a ona ví, co ode mě může čekat. Je to zvláštní vztah. Jiřina řekne, ať jí dají otázky, já jí to na tácku přinesu hotové. Ona si to pak vyškrtá. A když má dobrou náladu, přijede mě navštívit a přinese mi flašku,“ vyzradila spisovatelka pro SEDMIČKU.

Na video s Jiřinou Bohdalovou se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.