Bohdalová, Prachař, Bouček v nové show Zlatá maska: Mají monopol na zábavu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Bohdalová, Prachař, Bouček v nové show Zlatá maska: Mají monopol na zábavu!

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (Aha! Pavel Machan)

Už 20. března na Primě startuje zbrusu nová zábavná show Zlatá maska. A opět v ní bude trio známé z pořadu Máme rádi Česko – vtipálkové Libor Bouček (39), Jakub Prachař (36) a jejich »kamarádka, která nezkazí žádnou legraci« Jiřina Bohdalová (88). Je to ze strany televize sázka na jistotu, nebo tam mají rovnou monopol na zábavu?

Když byl Prachař hostem v bývalé talkshow Marty Jandové (45), popisoval, jak se skamarádil s Jiřinou. Posílá pro ni taxi a dohazuje jí kšefty. Na jeho doporučení např. loni zastoupila Dianu Mórovou (49) v soutěži Česko Slovensko má talent. Bohdalová byla také dvakrát v jeho týmu v pořadu Máme rádi Česko, který moderuje právě Kubův nerozlučný parťák Bouček (herec a muzikant byl v létě i na moderátorově třetí svatbě).

Všichni tři se teď budou potkávat i ve Zlaté masce. „Byl to můj nápad. Ona na to přistoupila a já jsem se potom trochu bál toho, aby mi pak neřekla, že jsem opravdu blb, že jsem ji do toho uvrtal,“ prozradil Prachař. V nové zábavné show, která se natáčí až v Budapešti, usedne po boku Bohdalové a Boučka a zahrají si na detektivy, kteří budou pátrat po tom, která známá osobnost se skrývá v kostýmu např. pandy nebo zajíce. Kvůli absolutnímu utajení se Zlatá maska točí právě v Maďarsku.

„Jiřina je skutečný profesionál. I ve svém věku je neuvěřitelně pohotová a svým humorem baví všechny kolem jako v Talentu nebo Máme rádi Česko. Do Maďarska přijela plná nadšení, že se účastní takové show,“ prozradil Aha! člověk ze štábu. Vynachválit si ji nemůže ani Prachař. „Je úžasné, v jaké je Jiřinka kondici. Kdykoli k ní jedu, vidím jen mladou, krásnou holku. Akorát v jiném těle. Ale ta mentalita je prostě dokonalá. Já v jejím věku zaprvé budu mrtev, a kdybych byl v jejím věku naživu, tak budu minimálně dementní,“ přiznal Jakub s humorem sobě vlastním.

Za 14 dní dostala 350 tisíc!
Pendlování mezi Prahou a Budapeští se Bohdalové vyplatilo. Podle zdroje Aha! si za 14 dní přišla až na 350 tisíc korun. „Honoráře jsou součástí smluv a ty jsou samozřejmě tajné, takže jejich výši nesmíme a ani nebudeme komentovat,“ řekla mluvčí FTV Prima Zuzana Brzáková.

Manželé Boučkovi na plese: Tancovali jsme spolu jen jednou v životě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.