Hrůzné proroctví na rok 2020: Baba Vanga vyvěštila Česku katastrofu! Bude to náš konec? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hrůzné proroctví na rok 2020: Baba Vanga vyvěštila Česku katastrofu! Bude to náš konec?

Baba Vanga přišla o zrak při ohromné bouři. Zároveň ale získala jasnovidecké schopnosti.
Baba Vanga přišla o zrak při ohromné bouři. Zároveň ale získala jasnovidecké schopnosti. (Reprofoto Youtube, Twitter, Facebook, archiv)

Slepá věštkyně Baba Vanga (†85) je sice 23 let po smrti, ale ještě před ní stihla vyslovit několik proroctví, která by se měla plnit až do roku 5079. Proroctví Baby Vangy jsou prý z 85 procent přesná. Snad se tedy tentokrát spletla.

Nebezpečí dle jejího příbuzného Marina Dobreva (75) hrozí  Praze a Vyšehradu! Baba Vanga předpověděla katastrofu v Černobyle, potopení ruské ponorky Kursk nebo teroristické útoky 11. září na USA. Nyní se jedno z jejich proroctví týká přímo nás.

Jedna znepokojivá předpověď týkající se naší metropole se ale ještě nevyplnila, a právě před tou se Marin Dobrev rozhodl varovat. „Když se Vangy ptali, jak Praha dopadne po roce 1968, tak říkala: Teď ještě dopadne dobře. Ale za nějaký čas se nad Prahou bude rybařit,“ vypráví. „Před nějakou dobou jsem v jednom časopise četl, že jistý plzeňský jasnovidec předpověděl výbuch pod Vyšehradem. Řekl, kopec spadne do Vltavy, přehradí ji a Praha tak bude jedno velké jezero. A já jsem si to spojil dohromady," svěřil se Dobrev.

 „Mám obavy, že by se nějaký útok mohl odehrát právě v tunelech pod Vyšehradem. Proto bych doporučoval, aby v nich už teď byla nejvyšší ostraha, aby pak nebylo pozdě. Stát se to totiž může kdykoli,“ zakončuje. Protože se věcmi mezi nebem a zemí zabývá celý život, ví, že kdy se shodují dvě předpovědi známých jasnovidců, nemělo by se to brát na lehkou váhu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.