Baba Vanga prozradila, jak zbohatnout: Chudoba už vám nehrozí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Baba Vanga prozradila, jak zbohatnout: Chudoba už vám nehrozí!

Baba Vanga
Baba Vanga (Reprofoto Youtube, Twitter, Facebook, archiv)

O Bulharské ženě, které se přezdívalo Baba Vanga, jste už možná slyšeli. Její předpovědi jsou často temné, ale pravdivé.  Věstkyně předpověděla například teroristický útok z 11. září, smrt princezny Diany nebo rozpad Sovětského svazu. Avšak kromě proroctví také prozradila, jak zbohatnout!

Předpověděla přes 7000 událostí, z nich se 80% splnilo. Bulharská věštkyně ještě před svou smrtí , podle webu Plus JEDEN DEŇ, zanechala tyto rady, které mají zaručit bohatství a prosperitu.

*Pokud si přejete, aby do vašeho domu nevstoupilo zlo, zavěste nad dveře dvě překřížené větve bazalky. To podle Baby Vangy odežene nejen špatné lidi, ale i negativní energii.

*Když si koupíte novou peněženku, uložte ji na chvíli mezi drahé šperky. Nepřinese vám to pouze peníze, ale i zdraví.  

*Do peněženky, kam si ukládáte peníze, vložte kousek máty a skořice. Podle věštkyně vám tento rituál pomůže s financemi.

*Pokud vám doma zbyde chléb, rozhodně ho nevyhazujte! Suchým chlebem raději nakrmte ptáčky nebo jinou zvěř.  Nejenže nakrmíte zvířata, ale údajně vám to přinese štěstí.

*Jestliže věříte, že rozbité zrcadlo znamená sedm let neštěstí, nemusíte smutnit. Dle Baby Vangy stačí rozbité zrcadlo postříkat vodou, zakopat do země a zabráníte tak problémům ve vašem životě.  V případě, že jste měli v místnosti zrcadlo a se svou partnerkou či partnerem jste se před ním hádali nebo ležel v této místnosti někdo nemocný, postříkejte ho svěcenou vodou. Do vašeho domova to přinese pozitivní a uvolněnou atmosféru.  

*Co vám, ale podle věstkyně přinese smůlu je prasklé nádobí. Nikdy nejezte ani nepijte z popraskaného či rozbitého inventáře. Podle Vangy to přináší smůlu a ve vašem životě se mohou stejně rychle "udělat trhliny". Proto takový pohár nebo talíř raději okamžitě vyhoďte.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.