Příbuzný Baby Vangy varuje! VÝBUCH PROMĚNÍ PRAHU V JEZERO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Příbuzný Baby Vangy varuje! VÝBUCH PROMĚNÍ PRAHU V JEZERO

Prasynovec Baby Vangy odhalil další její tajemství.
Prasynovec Baby Vangy odhalil další její tajemství. (Monika Brabcová, ara)

Prasynovec slavné Baby Vangy varuje před katastrofou v centru hlavního města České republiky. Zda půjde o teroristy, nehodu či pád vesmírného tělesa se zatím ovšem neví ...

Vystudovaný kunsthistorik a dlouholetý památkář Marin Dobrev má podle webu Šíp o matičku českých měst veliké obavy. Chlupy se mu ježí obzvláště z předpovědi věhlasné pratety, která se týká přímo pražského Vyšehradu. 

„Když se Vangy tehdy ptali, jak Praha dopadne po roce 1968, tak tvrdila, že teď ještě dopadne dobře. Ale za nějaký čas se nad Prahou bude rybařit. Před nějakou dobou jsem v jednom časopise četl, že jistý plzeňský jasnovidec předpověděl výbuch pod Vyšehradem. Řekl, kopec spadne do Vltavy, přehradí ji a Praha tak bude jedno velké jezero. A já jsem si to spojil dohromady. Mám obavy, že by se nějaký útok mohl odehrát právě v tunelech pod Vyšehradem. Proto bych doporučoval, aby v nich už teď byla nejvyšší ostraha, aby pak nebylo pozdě. Stát se to totiž může kdykoli."

Video se připravuje ...



Přečtěte si
blamal
18. 6. 2020 • 21:54

Tohle pisete uz asi po sesty. V nezmenene podobe. Bezte s tim uz do ***e.

adam.jacques
18. 6. 2020 • 13:11

A on hodně trpěl protože trpěl!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.