Jágr vyděsil fanoušky: Zbavil se síly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jágr vyděsil fanoušky: Zbavil se síly!

Jaromír Jágr během exkluzivního focení pro Sport Magazín.
Jaromír Jágr během exkluzivního focení pro Sport Magazín. (Barbora Reichová (Sport))

Jeho fanynky jásají! Jaromír Jágr (48) si nechal ostříhat své bujné kadeře a omládl nejméně o deset let. Co o deset, vypadá jako třicátník! Jenže tím se zbavil i svého největšího talismanu, který z něj udělal hokejovou legendu.

Moderní doba přináší zkracování! »Džegr« se rozhodl řídit starou pravdou z filmových Postřižin a zaskočil do luxusního salonu svého oblíbeného lazebníka Laky Royala. „Pryč s tím!“ zavelel rázně. Po chvíli se už jeho kadeře válely na podlaze. „Tak se uvidíme zase za čtyři měsíce,“ rozloučil se. Jistě, sekne mu to, jenže pro některé fanoušky je nový Jágrův sestřih i varovným signálem: proboha, on končí s hokejem! Sám přece vždy tvrdil, že právě jeho háro je důvodem, proč je tak dobrý. „Už v mládí mi jedna stařenka věštila: Chlapče, tvoje síla je ve vlasech. A já tomu věřím, jsem pověrčivý,“ prozradil. Takže po sestupu kladenských Rytířů už nenajde sílu pokračovat? Hrůza...

Jágr po sestupu Kladna: Nevím, jestli najdu smysl pokračovat v české lize

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
2. 6. 2020 • 12:17

Fanynky iste jásají, ale žiadna z nich tu zatiaľ neokomentovala nový účes českého Jaromíra. Asi jásajú inde.. Aspoň @verunka.. či @eva.. sa mohli vyjadriť. Veď aj on pochválil ich bábovky. Z Džegra je teraz holátko. Ale celkom mu to pristane. A keď zistí, že mu predsa len viac vyhovuje veľké háro a neoholená tvár- može sa vrátiť k svojmu starému "ja". Aby nemal pocit, že mu chýba "síla"..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.