Kámoš o Jágrově nové holce: TAK TAKHLE TO JE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kámoš o Jágrově nové holce: TAK TAKHLE TO JE!

Jaromír Jágr s modelkou Dominikou B.
Jaromír Jágr s modelkou Dominikou B. (Foto: D. Kundrát, M. Hykl)

Společně byli spatřeni ve Špindlerově Mlýně jen pár dnů zpět. Jaromír Jágr (48) však krásnou Dominiku B. (26) zná už čtyři měsíce.  Dvojice se údajně seznámila na mejdanu, kde byl »Džegr« hostem a modelka se měla starat o jeho pohodlí. O tom, jak se dali dohromady, promluvil Uwa Vaník, hokejistův dlouholetý kamarád.

Podle webu Expres.cz proběhlo seznámení v pražském klubu, kde je Dominika zaměstnaná jako manažerka VIP sektrou. „Jiné místo, kde by se mohli seznámit, mě nenapadá. V únoru jsem tam měl párty, kam jsem pozval i Jardu, kterého jsem pochopitelně usadil do VIP sektoru, který má na starosti právě Dominika. Já ji znám od vidění a vím, že je to sympatická holka, ale v životě by mě nenapadlo, že by se dali dohromady,“ prozradil DJ a dlouholetý kamarád Jágra.

Jaromír Jágr: Nechci dělat věci, na které nemám.

Video se připravuje ...

„Asi ho okouzlila, jak hezky se o něj celý večer starala. Spíše jak dohlížela, aby o něj bylo postaráno,“ prozradil Vaník, který se vyjádřil i o Jágrově expartnerce Veronice Kopřivové (29).„Jarda by s žádnou špatnou a nepříjemnou holkou nebyl. Všechny jeho partnerky byly super holky. I Veronika Kopřivová byla v soukromí fajn,,“ řekl pro web Expres.cz.

Jágr po sestupu Kladna: Nevím, jestli najdu smysl pokračovat v české lize.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.