Kopřivová to bez Jágra nedává? Vyjádření plné vzteku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kopřivová to bez Jágra nedává? Vyjádření plné vzteku

Veronika Kopřivová
Veronika Kopřivová (archiv Blesku)

Už neměla nervy na stále ty samé dotazy od zákaznic a tak se rozhodla jednat. Veronika Kopřivová (28), která je podle expres.cz momentálně na Floridě, nakupuje další zboží do e-shopu, který jí vydělává spoustu peněz. Jak to tak vypadá, s nakupujícími to není vždy jednoduché…

Bývalá partnerka Jaromíra Jágra (47) se rozčílila na sociální síti takovým způsobem, že napsala svým zákaznicím ostrý vzkaz. Veronika Kopřivová, která několik měsíců randí s fešákem Miroslavem Dubovickým, už nemá sílu na to odpovídat na stále ty samé dotazy ohledně zboží, jenž dováží do Česka a ve svém takzvaném příběhu sdílela své jasné prohlášení, podle něhož je vidět, že tyto situace ji nenechávají chladnou.

„Píšete mi hodně dotazů ohledně zboží na e-shopu, které jsem tady tak před měsícem zveřejňovala, kdy už bude v prodeji atd. Ale skoro všechny produkty už tam dávno jsou. Musíte si to hlídat, holky zlatý. Nemůžu vám pořád hlásit každou novinku. Pokud se tam ukazuje něco jako vyprodané, nastavte si hlídacího psa. Oblíbené zboží se vždy snažíme doplňovat,“ psala na svém profilu rozzuřená Kopřivová.

Jágr byl skrblík? Veronika Kopřivová tvrdí: Drahé hodinky i šperky mám za své!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
reiner
29. 11. 2019 • 12:44

Také mě přišla taková otahaná, už od počátku co si začala s Jágrem. Jenom by mne zajímalo, kdo si od ní co kupuje, když je plno jiných možností ....

verasum
29. 11. 2019 • 09:46

Koště od tyče🤮

tryskomys
28. 11. 2019 • 11:28

Bez Jágra je ošuntělá nula,bývalá zlatokopka,nemá ráda,když se o ní nepíše,neumí se smířit s tím,že už nikoho NEZAJIMA.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.