Fanoušci v šoku! Je konec, vzkázala Jágrova přítelkyně Kopřivová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Fanoušci v šoku! Je konec, vzkázala Jágrova přítelkyně Kopřivová

Tímhle snímkem se pochlubil Jaromír.
Tímhle snímkem se pochlubil Jaromír. (Foto: Instagram)

Veronika Kopřivová je na sociálních sítích jako doma. Se sociálními sítěmi je spojen i její byznys a není divu, že právě prostřednictvím internetu sdílí se svými fanoušky zážitky z cest a ze života. Jenže přítelkyně Jaromíra Jágra teď na Instagramu zveřejnila něco, co její fanoušky šokovalo. O rozchodu slavného páru se přitom spekuluje už delší čas…

Veronika Kopřivová umístila na Instagram velmi zvláštní vzkaz. „Zazvonil zvonec a jednoho příběhu je konec,“ napsala přítelkyně Jaromíra Jágra. Více tuto informaci ale nevysvětlila. Vzhledem k tomu, že blonďatá kráska často cestuje po světě a Jaromír se zatím věnuje hokeji a svému zdraví, objevily se už dříve spekulace o jejich rozchodu.

Tyto mylné informace pár čas od času vyvrátí tak, že se objeví e společnosti, anebo se pochlubí společným snímkem. Tak se to stalo i tentokrát, Jágr na Instagramu zveřejnil snímek s Veronikou, se kterou o víkendu navštívil společenskou akci. Jenže jejich společných snímků ubývá a rozhodně se neobjevují tak často, jako v době kdy hokejista působil na Floridě a jejich láska byla ještě žhavá. Na snímku má navíc Veronika smutné oči, nechme se tedy překvapit, jak se její tajemný vzkaz vysvětlí.

 Kopřivová vs. Puhajková: Co o sobě řekly navzájem? Proč se na sebe ani nepodívaly?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
kozinozka
9. 11. 2018 • 11:53

Pozvolný rozchod je v tomto příápadě pochopitelný.Někdo by snad chtěl čelit opakovaným a nekonečným dotazům novinářů, kteří by si takové téma nenechávali projít mezi prsty.

jannna
4. 10. 2018 • 12:06

Žádná to s ním nebude mít lehké,ještě počkejte tak dvacet let než si nějakou vezme

mazd
3. 10. 2018 • 13:05

Škoda, Jágr tak krásně tančil u hokejky na její obranu.

chevyn
3. 10. 2018 • 00:57

Ale houbeles. Verunce spíše vadí, že už na ní pomalu bulvár zapomněl, tak se zase postarala o to, aby byla středem pozornosti, jako dřív. Ta se ho nepustí, nemějte obavy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.