Jágrova nová múza Hantuchová: Muži jejího života! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jágrova nová múza Hantuchová: Muži jejího života!

Půvabná Slovenka Daniela Hantuchová
Půvabná Slovenka Daniela Hantuchová  (Instagram)

Pokud ten vztah vydrží a Jaromír Jágr (47) opravdu »uloví« Danielu Hantuchovou (36) coby svoji stálou partnerku, může se těšit na zářivou budoucnost. Slovenská tenisová kráska totiž své partnery umí dostat na vrchol blaha!

O svých vztazích sice zarytě mlčí, už ze zásady je odmítá komentovat. Přitom dlouhonohá Daniela to s chlapy náramně umí! Byla pátou singlistkou i deblistkou světa, vyhrála 7 turnajů i Fed Cup, ovšem největší úspěchy přece žala... po boku mužských partnerů. Na všech čtyřech tenisových gandslamech totiž dokázala triumfovat v mixu – navíc se čtyřmi různými partnery: Čechem Friedlem, Zimbabwanem Ullyettem, Francouzem Santorem a Indem Bhúpathím. Jarda tak nemusí mít obavy, že by společná »smíšená čtyřhra« se šikulkou Danielou měla krachnout. Úspěch je zaručen!

Wimbledon 2001

S Leošem Friedlem.

Australian Open 2002

S Kevinem Ullyettem.

French Open 2005

S Fabrice Santorem.

US Open 2005

S Mahešem Bhúpathím.

Gottová je v Česku, manžel se chlubí milenkou! A Jágr po boku známé krásky

Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video



Přečtěte si
rukka
1. 6. 2022 • 12:54

nevím kdo koho lovil, Ale ona asi je na ženský a on zřejmě ne

rukka
1. 6. 2022 • 12:54

nevím kdo koho lovil, Ale ona je na ženský a on zřejmě ne

lekno
9. 12. 2019 • 22:45

Prečo píšete "pokud J.J. opravdu uloví.. ?" Veď "lov" už bol, dlhý nebol a za pár hodín skončil v osobnej jaskyni známeho českého športovca. Bývalá tenistka prezentovala maximálnu spokojnosť a je otázne, kto vlastne koho prvý začal "loviť". Chápem, že autori článku chceli podporiť ich vzťah - ale vyznieva to celé smiešno-trapne. Hokejista nie je 24 hodín v kuse pračlovek, aby nevedel, čo chce. Na to nepotrebuje vaše ódy o ich spoločnej žiarivej budúcnosti, ani komické dvojzmyselné chválospevy o šikulke Daniele, ktorá dostane na vrchol blaha každého partnera - či už na ihrisku alebo inde..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.