Přiznání Jágra: Smutná pravda o jeho milostném životě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Přiznání Jágra: Smutná pravda o jeho milostném životě

Jaromír Jágr
Jaromír Jágr (Foto Facebook, ara)

V hlavě to má sice srovnané, ale možná mu už chybí větší zápal pro hledání nové lásky, se kterou by konečně mohl zůstat do konce života a být spokojený. Jaromír Jágr (48) promluvil o tom, jak to má momentálně s randěním a jak to vypadá s hledáním partnerky.

Slavný hokejista je často přiřazován ke kráskám, které se pohybují v jeho okolí. Jágr však zatím nepřiznal, že by s některou z těchto dam někdy opravdu něco měl a má k tomu jasný důvod. „Až někoho budu mít, nemám problém to někomu říct a sdílet to. Ale abych se bránil každému nesmyslu, to bych nic jiného nedělal,“ řekl podle idnes.cz Jaromír Jágr v rozhovoru pro Radiožurnál.

Legendární »68« už prožil několik vážných vztahů a fanoušci tak už mnoho let čekají na to, zda se jejich oblíbený sportovec konečně ožení nebo založí rodinu a bude žít spokojeně v láskyplném vztahu. Toto všechno by mu totiž jeho příznivci přáli. Jak to momentálně vidí on sám? „Naučil jsem se jednu věc. Je spousta lidí, kterým něco schází, upřou se k tomu a snaží se to získat, najít. Zapomenou na všechny věci, které by mohli dělat mezitím. Začnou se na něco soustředit. Třeba vztah. Někoho najednou nemám, ale jsou šťastní všude jinde. Oni to nechají být, trápí se tím vztahem. Když toho dosáhnou, musí pak řešit všechny ostatní věci, protože je nedělali…

Věřím tomu, že všechno má svůj čas. Když mi něco schází a má to přijít, tak to přijde. Ale během té doby si prostě budu dělat věci, na které, až ten vztah přijde, třeba nebudu mít čas. Dopředu si odpracuji něco, co vím, že až přijde něco jiného, už na to nebudu mít čas. To je, jako by venku začalo pršet a ty sis vzal do hlavy, že budeš zalévat zahrádku. To je zbytečné. Radši ušetříš čas a budeš ho věnovat něčemu jinému,“ pověděl hokejista o vztazích.

Pět Jágrových dekád: Jak se legenda měnila od 80. let až dodnes?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.