Jágr s upřímností nešetřil: Překvapivá slova o zlatokopkách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jágr s upřímností nešetřil: Překvapivá slova o zlatokopkách!

Jaromír Jágr
Jaromír Jágr (Dominik Bakeš/ Sport)

Nebál se říct, co si opravdu myslí. Jaromír Jágr (47) se v živém instagramovém vysílání svého synovce rozpovídal především o vztazích, ženách a budoucnosti, což mnohé překvapilo. Co všechno prozradil?!

„Mně většinou říkali, že jsou se mnou holky jenom kvůli penězům. To jsem slyšel pořád, ale já tomu nevěřím. Nedokážu si představit, že byl někdo s někým jenom kvůli penězům, aby tam nebyl cit nebo se mu na tom člověku něco nelíbilo. Z mého pohledu je to nesmysl,“ řekl dle Sedmičky Jarda Jágr.

„Mých expřítelkyň mi bylo někdy hrozně moc líto a nehorší je, že pro ně nemůžeš nic udělat,“ dodal. A kde legendární hokejista hledá nové krásky? „Já jsem dřív sdílel názor, že v baru dobrou holku nenajdeš. Teď říkám, že taky chodím do barů, jsem tam možná častěji než kdokoli jiný, a myslím si, že jsem dobrý člověk, tak proč by ony nemohly být dobré?“ míní Jágr, který před nedávnem ukončil dlouholetý vztah s bývalou striptérkou Veronikou Kopřivovou.

 Jaromír Jágr: Upřímně promluvil o rozchodu s Veronikou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
6010
1. 9. 2019 • 10:40

Že nejsou zlatokopky? Ale jsou a že jich je.Například co takový svazek mladé, krásné ženy se starým prachatým dědkem? Myslí si někdo, že ho miluje? Kdepak, jen ty jeho peníze a čeká na jeho blízkou smrt.A co prostitutky? Těm jde také jen o peníze, žádné city tady nejsou.On je hodně naivní, soudí druhé podle sebe.

lekno
31. 8. 2019 • 21:33

Ja to nechápem, že "v baru dobrou holku nenajdeš". Kde teda našiel Jaromír barovú tanečnicu Veroniku, že by v kostole ? Zapaľovala tam práve sviečku nejakej soche svatého patróna ? Že by nevedel o jej práci v bare pri tyči ? Vedel. Lenže keď pre niekoho pojem "dobrá" nesúvisí s morálkou, ale s uspokojovaním potrieb - potom sa može stať, že to všetko skončí tak, ako to aj skončilo ..

yokky
30. 8. 2019 • 20:49

pane Jagr,kolik. mate roku????

mbmb
30. 8. 2019 • 06:48

moc dobre napsano, ten vydreny uspech zase zaplatil jinak.Privatni zivot ma lepsi nez kdyby byl nekolikrat rozvedeny a mel deti ! Gott take cekal protoze miloval hudbu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.